Hem  »  Mentorer, mentorsstöd

Mentorer, mentorsstöd

Våra mentorer är en anhörig medmänniska som själv har gått igenom minst en insats på hemmaplan. Du behöver inte må dåligt för att kontakta oss.

Nina

Jag är en fartfylld mamma till 2 barn och så har vi en liten hund. Jag är gift med en soldat som har gjort flera kortare insatser samt en längre. 

Läs mer »

Cesilia

Jag är Invidzonens grundare och har sedan starten arbetat hårt för anhörigas möjlighet att synas och finnas i samhället.

Läs mer »

Anna N

Jag är verksamhetsledare för anhörigstöd på Invidzonen. Jag ansvarar för mentor- och volontärgruppen och även Familjehelgerna.

Läs mer »

Lena

Jag är en pigg, snart pensionsmässig polis som arbetat sedan 1977 inom Polisen. Jag är även gift med en polis och när våra barn var tonåringar gjorde maken utlandsmissioner och jag tog hand om livet på hemmaplan. 

Läs mer »

Anna L

Jag har gjort tre hemmainsatser. Sedan första insatsen har jag bott långt från gamla vänner och familj, fick då kontakt med Invidzonen vilket var en en stor lättnad.

Läs mer »

Annika

Min man är civilanställd inom Försvarsmakten, har gjort tre längre insatser och några kortare systemstödsresor. Vi har erfarenheter och strategier för att klara av att leva på distans.

Läs mer »

Anita

Jag är numera en glá pensionär efter ca 45 års tjänst som civilanställd inom Polisen. Jag är gift med en f.d. polis som gjort många utlandsmissioner mellan 1993-2007.

Läs mer »

Alexandra

Jag heter Alexandra, en glad och framåt skåning som är gift med en officer. Jag vill dela med mig av mina erfarenheter av hemmalivet med små barn vid utlandstjänstgöring.

Läs mer »

Mona

Jag kom i kontakt med Invidzonen när min son skulle göra utlandstjänstgöring i Mali. Det var då jag kände att jag kunde dela med mig av min erfarenhet.

Läs mer »

Anna H

Jag kom i kontakt med Invidzonen då min man var delaktig både i NBG och ett antal insatser. Jag arbetar ideellt som mentor för att hjälpa och stötta andra i samma situation.

Läs mer »

Om du mejlat någon mentor och inte fått svar, så ber vi dig kolla i skräpposten. Svarsmejlet från oss kan ha hamnat där.

Försäkra dig om att våra mejl inte hamnar i skräpkorgen genom att spara Invidzonens kontaktmejladress eller den aktuella mentormejladressen i din adressbok.

Handledare till mentorerna

Hannah Grönberg

Handledare och leg. psykolog

Hannah är legitimerad psykolog och hennes roll hos Invidzonen är att handleda och stötta mentorerna, genomföra och utveckla familjehelger, konferenser och andra aktiviteter samt att föreläsa om olika ämnen kopplade till anhöriga. Hannah har varit aktiv i Invidzonen sedan 2009 då hennes dåvarande sambo skulle till Afghanistan med FS18 och hon har varit mentor under många år.