Hem  »  Om våra stöd

Om våra stöd

Här kan du skriva av dig om stort och smått. Vi hjälper varandra att ge olika perspektiv på saker och ting, delar erfarenheter och stöttar och peppar när det behövs.

Chatt

Chatten är öppen för både anhöriga och veteraner med frågor rörande deras anhöriga. Här pratar du enskilt med en mentor som också är anhörig.

Ibland känns det bra att få prata av sig med någon som förstår. Vi hjälper människor med både praktiska och akuta saker och vi finns också här för de som vill någon att prata med.

Tack vare anhöriga som vill avsätta värdefull tid för att dela med sig av sina erfarenheter av insatstiden, har vi en stor mentorstyrka som kan ta hand om våra aktiviteter till förmån för dig som anhörig.

Välkommen till en helg där föräldrar och barn ges möjlighet att träffas och umgås med andra som är i liknande situation.

Det är lika viktigt att motionera sin självkänsla och att respektera sig själv som att ta hand om sin fysiska hälsa. Hos oss kan du både coacha dig själv, få stöttning av mentorer ta hjälp av en coach för enskilda samtal eller tillsammans med sin partner.