Hem  »  Sportzonen

Sportzonen

Fysisk aktivitet med Invidzonen.

Träna med PT

Behöver du stöd för att komma igång med fysisk aktivitet? Eller önskar du en pt-support för att bibehålla din träning? Passa då på att träna med Niina.

Invidzonens egna PT Niina Frölid leder PT-grupper för anhöriga som vill ha lite extra push i sin träning. Vi vill att alla deltagare ska ha möjlighet till fysisk aktivitet och träning i den livssituation de än befinner sig i. Lika viktigt är att den anpassas till den egna kroppsliga förutsättningen samt att det inte spelar någon roll var i Sverige ni bor. Niinas PT-tillfällen återkommer med jämna mellanrum – håll utkik på vår aktuelltsida >>

Sportzonen

Att träna innebär nödvändigtvis inte att slita allt du kan med din kropp. Alla är vi olika med skilda förutsättningar. Och all fysisk rörelse innebär träning. 

Att röra på sig innebär att du får hälsoeffekter för kropp och själ. allt ifrån att du stärker dina muskler, får bättre sömn till att öka ditt psykiska välmående. Här hos Invidzonen kan du få tips och råd på olika aktiviteter för att komma igång med allt från löpning till mindfulness. Lycka till!

Här finns filmklipp för dig.

Klicka på filmen. Stor bild: klicka på helskärmsläge (fyrkanten).

Marsutmaningen 1/4 “Benstyrka

Marsutmaningen 2/4 “Överkropp

Marsutmaningen 3/4 “Rörlighet

Marsutmaningen 4/4 “Rygg, mage

Poddar »

Anna L och Niina pratar om träning