Hem  »  Integritetspolicy

Integritetspolicy

GDPR på webbsajten

Medlemsregister och integritetspolicy på Invidzonen (GDPR)

På Invidzonen månar vi om din säkerhet för dig som är medlem. Medlemsvillkoren har kompletterats med en integritetspolicy som beskriver hur vi sparar din personliga information. Här informerar vi om hur vi hanterar dina personuppgifter i vårt medlemsregister från 1 april 2018.

  • Samtycke
    Som medlem i Invidzonen samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter (namn, adress, postadress, e-postadress, kön) i vårt medlemsregister samt till vårt nyhetsbrev, enligt dataskyddsförordningen GDPR.

  • Vad är GDPR
    GDPR (General Data Protection Regulation) är en ny EU-förordning som börjar gälla i hela EU från 25 maj 2018 och avser nya regler om hur man får behandla personuppgifter. GDPR ersätter den svenska personuppgiftslagen PUL, från och med 25 maj 2018.

  • GDPR på Invidzonen

    Medlemsregister: Från och med 1 april hanterar och sparar Invidzonen dina personuppgifter i vårt medlemsregister enligt den nya GDPR-förordningen. Dina kontaktuppgifter använder Invidzonen för distribution av vår tidning samt vårt nyhetsbrev till dig.

    Mejl: Kontaktar du oss via mejl raderar vi meddelandet efter att ärendet är avslutat. Mejlet finns kvar i vår e-posts papperskorg i 30 dagar. Därefter raderas det permanent.

    Dataskyddsombud på Invidzonen är Astrid Regemo Samuelsson tel: 073-5001716, mejl astrid(at)invidzonen.se eller kontakt(at)invidzonen(punkt)se

    Tillsynsmyndighet:
    Integritetsskyddsmyndigheten 08-657 61 00

 

  • Största förändringen
    Bland annat är möjligheten till större insyn för respektive medborgare den stora förändringen. På Invidzonen innebär det att den registrerade medlemmen närsomhelst kan få information om vilka uppgifter vi har registrerade kring denne. Dessutom har varje registrerad medlem rätt att få sina uppgifter korrigerade samt rätten att bli glömd, det vill säga bli raderad ur vårt medlemsregister.

  • Servrar och hantering
    Vårt medlemsregister hanteras av MyClub, ett webbaserat medlemssystem vars servrar ligger i Europa och hanterar lagring och säkerhet enligt GDPR.

  • Till nyhetsbrevet
    Din epostadress används till vårt nyhetsbrev som ges ut 10 ggr/år med information från oss, träffar och vår omvärld.

  • Tredje part
    Vi förmedlar inte dina uppgifter vidare till tredje part.

  • Avsluta ditt medlemskap
    Medlemskapet behöver du inte förnya utan löper på tills du meddelar oss att avsluta. Du kan när som helst begära utträde ur vårt medlemsregister genom att kontakta oss.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Kontaktformulär

Lorem ipsum.

Cookie-filer

Lorem ipsum.

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Analys

Lorem ipsum.

Vilka vi delar dina data med

Lorem ipsum.

Hur länge vi behåller era uppgifter

Lorem ipsum.

Vilka rättigheter du har över dina data

Lorem ipsum.

Vart vi skickar dina upgifter

Lorem ipsum.

Din kontaktinformation

Lorem ipsum.

Ytterligare information

Hur vi skyddar din information

Lorem ipsum.

Branschkrav om delgivning av information

Lorem ipsum.