nominering till styrensen

Vem vill du nominera till Invidzonens styrelse?

Ett nytt verksamhetsår närmar sig och vi söker nomineringar till Invidzonens styrelse.

Nu söker vi dig som vill engagera dig lite extra och som vill ingå i vår styrelse. Kanske är du rätt person? Du kan även nominera någon annan som du anser är lämplig som ledamot i vår styrelse. Tänk bara på att om du nominerar någon annan, så ska den personen vara tillfrågad först.

Fram till den 13 januari 2022 kan du nominera en kandidat genom att fylla i formuläret här.

Valberedningen

Föreningens valberedning består av Anna Lundqvist och Ingrid Pettersson Koivumaa. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Anna eller Ingrid via mejl.

På vårt årsmöte 20 mars 2022 i Stockholm kommer den nya styrelsen och revisor att väljas. I det fall omständigheterna kräver det kan årsmötet planeras om för att genomföras digitalt.

Fakta

Invidzonen är Sveriges största ideella förening inom området anhörigstöd. Vi stöttar anhöriga till alla de som är på internationellt uppdrag. Vi är en partipolitiskt och religiöst obunden organisation som arbetar förebyggande med att ge medmänskligt stöd via vårt mentornätverk.

Vårt stöd består först och främst av ett medmänskligt stöd genom våra mentorer. Alla våra mentorer har egen erfarenhet av att vara hemmavarande. Hos oss finns därför igenkänning och förståelse vilket är en förutsättning för vårt arbete. 

Vi samarbetar med Försvarsmakten och Domstolsverket. Vi stödjer idag myndigheterna med anhörigstöd vid internationella insatser.

Det som vi erbjuder är ett fristående stöd till utsändande myndigheter utanför arbetsgivarens ansvarsområde. Det gör det möjligt för anhöriga att ta del av stödet anonymt på det sätt som passar den enskilde individen bäst. Stödet omfattar tiden före, under och efter internationellt uppdrag.

Dela detta:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på email

Relaterade artiklar: