Nominering till Invidzonens styrelse har startat

Vem vill du nominera till Invidzonens styrelse 2024?

Ett nytt verksamhetsår närmar sig och vi söker nya nomineringar till Invidzonens driftiga styrelse.

Vi söker dig…

som vill engagera dig lite extra och som vill ingå i vår styrelse. Kanske är du rätt person som vill berika föreningen med ditt engagemang och dina erfarenheter?

Nominera någon annan

Du kan även nominera någon annan som du anser är lämplig som ledamot i vår styrelse. Tänk bara på att om du nominerar någon annan, så ska den personen vara tillfrågad först.

Fram till den 13 januari 2024 kan du nominera en kandidat genom att fylla i formuläret här.

Om valberedningen

Föreningens valberedning 2023-2024 består av Anita Brunell och Anders Carell. Har du några frågor är du välkommen att kontakta valberedningen via mejl.

På vårt digitala årsmöte 24 mars 2024 kommer ny styrelse och revisor att väljas. 

– I styrelsen har du en rejäl möjlighet att påverka situationen, inte bara för den person som går hemma, utan hela kvaliteten på Sveriges säkerhetspolitiska engagemang. Det kanske låter lite högtravande, men så är det. Om du är intresserad eller känner någon som är lämplig – hör gärna av dig, säger Anders Carell ledamot i Invidzonens valberedning.

Fakta

Största ideella anhörigföreningen

Invidzonen är Sveriges största ideella förening inom området anhörigstöd. Vi stöttar och hjälper anhöriga till alla de som är på internationellt uppdrag. Vi är en partipolitiskt och religiöst obunden organisation som arbetar förebyggande med att ge medmänskligt stöd via vårt mentornätverk.

Medmänskligt stöd genom mentorer

Vårt stöd består först och främst av ett medmänskligt stöd genom våra mentorer. Alla våra mentorer har egen erfarenhet av att vara hemmavarande. Hos oss finns därför igenkänning och förståelse vilket är en förutsättning för vårt arbete. 

Våra uppdragsgivare

Vi samarbetar med Försvarsmakten och Domstolsverket. Vi stödjer idag myndigheterna med anhörigstöd vid internationella insatser.

Anonymt och kostnadsfritt stöd

Det vi erbjuder är ett fristående stöd till utsändande myndigheter utanför arbetsgivarens ansvarsområde. Det gör det möjligt för anhöriga att ta del av stödet anonymt på det sätt som passar den enskilde individen bäst. Stödet är kostnadsfritt. 

Före, under och efter internationellt uppdrag

Stödet omfattar tiden före, under och efter internationellt uppdrag.

Dela detta:

Relaterade artiklar: