Hem Forum Övrigt Frånvarande sambo inför mission

 • Skapare
  Ämne
 • #71378 Svara
  Loppan

   Hej! Måste skriva av mig. Min sambo ska snart på mission och är i sin egna bubbla. Han är frånvarande och är inte alls som han brukar vara. Han glömmer viktiga saker och hjälper inte till hemma de få dagarna han faktiskt är hemma.
   Börjar bli riktigt trött och less på att han inte ens kan vara normal när han är väl är hemma, och tänka på mig och hunden att vi kanske behöver lite hjälp. Förstår att han har fullt upp och att han bara vill åka nu istället för att vänta men känns super tungt och tråkigt för mig när jag ger allt i mitt liv för att hjälpa honom åka utomlands.

   Mvh trött och ledsen sambo

  Visar 0 svarstrådar
  • Författare
   Svar
   • #73397 Svara
    Anonym

     Hej . Jag känner igen mig så väl. Det är verkligen som du skriver en bubbla som de går in i och försvinner in i sin egen värld. Det är så frustrerande eftersom livet är som och det är saker som faktiskt måste fixa med. Jag skulle bara vilja sticka hål på bubblan och skrika “här är jag , se mig”

   Visar 0 svarstrådar
   Svar till: Frånvarande sambo inför mission
   Information om dig:
   <a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">