Invidzonens nya PTpepp-grupp startar 11/9 -23

Sportzonen startar en ny PTpepp-grupp med start 11 september

Niina på Sportzonen startar återigen en ny digital PTgrupp under hösten. Nu har du möjligheten att få tips och råd av en egen PT. Vi ses digitalt under 8 måndagkvällar. Kom med du också! Begränsat antal platser.

Behöver du stöd och pepp för att komma igång med fysisk aktivitet? Eller önskar du en PT-support för att bibehålla din träning? Anmäl dig till PTpepp-gruppen.

Invidzonens egna PT Niina Frölid leder PT-grupper för anhöriga som vill ha lite extra push i sin träning. Vi vill att alla deltagare ska ha möjlighet till fysisk aktivitet och träning i den livssituation de än befinner sig i. Lika viktigt är att den anpassas till den egna kroppsliga förutsättningar samt att det inte spelar någon roll var i Sverige ni bor. 

Hur funkar Sportzonens PTpepp-grupp?

Vi ses digitalt via Zoom på måndagar för stöd, tips och råd samt för att träna tillsammans under 8 veckor. Vi byter erfarenheter och peppar varandra. Passa på att ge dig själv tid att träna efter egna förutsättningar och samtidigt få personligt stöd från Invidzonens PT. Varje deltagare får hem ett paket med träningsdagbok med tillhörande material.

Citat från tidigare deltagare:

»Det var trevligt att vara en grupp, där vi har en sak gemensamt, men för övrigt är olika. Intressant att träffas på detta sätt. Mkt bra övningar och tips! Appen är jättebra och den kommer jag att använda fortsättningsvis.«

Detaljer:

Antal: 3-10 personer

Tid per gång: 45 min–1 timme

Start: 11 september 2023 klockan 20:00-21:00

Ansökan: digitalt via länken till enkäten

O.s.a. senast 10 september 2023

Aktiviteten är kostnadsfri

Mer detaljerad information ges vid intresseanmälan / anmälan

Kontaktperson: Niina Frölid kontakt(at)invidzonen.se

Datum för träffarna: 

September: 11, 18

Oktober: 2, 9, 16, 23, 30

November: 6

Dela detta:

Relaterade artiklar: