Relationsboost i Skövde

Relationsboost med Invidzonen 1-2 mars i Skövde

Många vet att det kan vara både komplicerat och underbart med relationer. Livet kan vara fullt av snurriga ögonblick och en parrelation kan ibland kännas som ett svårt pussel. Välkommen till Invidzonens nya träff, Relationsboost – ett unikt tillfälle för att fördjupa er förståelse för varandra och stärka er relation. ​

Har ni det utmanande just nu? På Invidzonens träff Relationsboost, får du möjlighet att prata om era gemensamma drömmar och mål, planera och fundera tillsammans på er gemensamma framtid. Vi använder oss av olika metoder för att öppna upp i relationen så man får lära känna varandra igen. Här finns inga expertpaneler, utan bara en möjlighet att dela, lyssna och stärka er relation. Kom, oavsett om ni är bästa vänner eller befinner er i en svår period.

Att lyssna på andras tankar kan vara som magi – det liksom hjälper en sätta ord på sina egna tankar och känslor. Plus, när du känner igen dig i andras berättelser kan det upplevas som en liten läkande kram åt själen. För ibland är det precis det man behöver – lite igenkänning för att lätta på bördan.

Vi träffas tillsammans i grupp och ser hur vi kan underlätta och konkretisera drömmar och mål i relationen. Vi pratar gemensamt om erfarenheter och tankar och det blir även möjlighet att prata enskilt som par.

Träffen är för er som lever tillsammans i parrelation varav minst en av er arbetar i Försvarsmakten och är intresserad av att stärka er relation.

Kursledare är Anna Nybling certifierad coach, samtalsterapeut och handledare och Hannah Grönberg, psykolog med anhörigerfarenhet.

Detaljer

Program fredag 1 mars:

  • Klockan 18.00 gemensam middag på restaurang.

Program lördag 2 mars:

  • Klockan 10.00–16.00 Relationsboost på bokad lokal. Avslappnade samtal,  inga krav, ingen press, bara umgås och prata om det som betyder något för dig.
  • Egen tid för reflektion: Vi skapar utrymme för att fundera över dina relationer – vad som funkar, vad som kan förbättras och vad du faktiskt vill.
  • Lite skratt och gemenskap. Vi tror att de bästa insikterna ibland kommer när vi har kul tillsammans.

Kostnadsfritt (eventuell resa och boende bekostas av deltagarna)
En liten gåva till alla deltagare
Begränsat antal platser upp till 12 personer
O.s.a. senast fredag 23 februari
Fri avbokning 24 timmar före träffen, efter detta debiteras “no show”-avgift på 300 kr

Träffen anordnas av Invidzonen – en partipolitiskt och religiöst obunden ideell organisation.

Dela detta:

Relaterade artiklar: