20230520_IZloppet

För tredje året i rad: IZloppet 20 maj 2023

Nu är det bestämt, 20 maj arrangerar vi IZloppet. Det digitala loppet där vi tillsammans, fast på distans, tar oss igenom 5km. Du kan gå eller springa, tempot väljer du själv. Kom med du också!

Stora och små kan vara med

Den 20 maj arrangerar vi IZloppet för tredje gången. Vi tar oss runt  en valfri 5 km sträcka där vi är ändå tillsammans. För barnen anpassas sträckans längd efter ålder och förmåga.

Loppet för alla

Loppet passar för alla från nybörjare till mer vana löpare, eller den som vill jogga eller promenera. Du väljer tempo helt själv. Vill du registrera din tid så gör du det. Det är aktiviteten ihop som är det viktiga och inte tiden. Så varför inte springa med en vän eller ta med familjen ut på en löptur. 

Spring hela veckan

Kan du inte springa på lördag den 20 maj kl 11 tillsammans med oss så har du hela  veckan på dig att springa när det passar dig. 

Anmälan

Anmälan senast den 15 maj om man vill hinna med att få ett startnummer hemskickat, efteranmälan öppen fram till loppet går av stapeln. IZoppet är kostnadsfritt.

De 10 första som anmäler sig får en Sportzonen funktionell t-shirt.

Tagga IZloppet

I samband med loppet får du gärna tagga #Invidzonen och #IZloppet så vi får se era prestationer. Vi kommer även sända live i samband med loppet om du vill ha lite extra pepp inför start. 

 

Detaljer kring IZloppet

Datum: 20 maj 2023

Tid: klockan 11.00–12:00

Plats: där man vill, där du är

Anmälan: digitalt via knappen nedan

O.s.a. 15 maj, om man vill ha ett startnummer hemskickat

Kostnad: loppet är kostnadsfritt

Antal: alla är välkomna

Kontaktperson: Niina Frölid

Dela detta:

Relaterade artiklar: