Planet earth sunrise.. Globe Horizon atmosphere. view of the earth from orbit of the planet . Background of the earth from space vector illustration

Invidzonens nya hemsida

Välkommen till Invidzonens nya webbplats – en efterlängtad hemsida med fokus på användarvänlighet!

Den 17 februari går vi live med vår nya hemsida, invidzonen.se. Ett arbete som länge har pågått bakom kulisserna för att det ska bli så enkelt och informativt som möjligt för den anhörige att hitta det stöd som passar den enskilde bäst.

Vårt mål har varit att få en enkel hemsida som är ljus, luftig och lättillgängligt för den som besöker oss. Vår verksamhet riktar sig till civila privatpersoner och det har varit angeläget att sidan inte blir myndighetsstämplad utan istället vänder sig till var och en av våra besökare.

Nyheter:

Chatten i ny design!

Chatten har som vanligt sina fasta öppettider mellan klockan 21.00 och 22.00 torsdagar och söndagar men vår nya chattfunktion gör det möjligt för bland annat kansliet att ha öppet för faktafrågor och annat även under andra tider. Om chatten är öppen ser ni det direkt på hemsidan.

Emojis i forumet

Att förmedla känslor och tankar i text kan ibland vara en utmaning. Genom möjlighet till emojis i forumet har den som skriver en möjlighet att förstärka sitt inlägg med hjälp av dessa.

Invidzonens app stängs ner

I och med att vår nya webbplats publiceras så har vår app stängts ner. Men eftersom hemsidan är responsiv så justerar sig sidorna automatiskt efter din skärmstorlek.

Dela detta:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på email

Relaterade artiklar: