Invidzonens anhörigträff online

Invidzonens anhörigträff online

Känner du att du vill träffa andra anhöriga och kunna prata om allt mellan himmel och jord?

På vår DIGITALA MÖTESPLATS träffar du andra anhöriga som är eller har varit i liknande situation som du är i. Du kan i förtroende prata av dig i gruppen, allt stannar här men det är lika okej att sitta tyst och lyssna in. Och framför allt – du är inte ensam. Kanske blir det en början till nya kontakter? 

Efter träffen har du möjlighet att chatta enskilt med Invidzonens mentorer i vår torsdagschatt. Du är varmt välkommen till både träffen och chatten. 

För dig före, under och efter insats.

Träffen är kostnadsfri.

Vi ses digitalt.

När: Under våren ses vi online varje torsdagskväll ända fram till november. Du kan vara med när du vill och känner för att “umgås” med andra anhöriga.

Tid: klockan 20.00-21.00.

O.s.a: anmälan är öppen hela veckan fram till klockan 19.00 på mötesdagen.

Du behöver anmäla dig varje gång du vill delta.

OBS!

  • Glöm inte ange din mejladress så att vi kan skicka inbjudan med länken till mötet. Håll sen koll i din skäppost ifall du saknar inbjudan.

Citat från medverkande

– Att ha digital mötesplats är ett bra komplement till fysiska träffar. Det ger en möjlighet att ha kontakt med personer som även bor på stort geografiskt avstånd.

– Tröskeln att ha kontakt med andra kan också minska när man har svårigheter att ta sig till fysiska träffar och fler får därmed möjlighet att delta. Att öppna sig och dela med sig kan också förenkla när man inte måste ha en person framför sig. Det ges också större möjligheter att få fler personer att lyssna på samma sak och därmed också komma med råd.

Dela detta:

Relaterade artiklar: