20230331_man_anhorig_till_en veteran

Invidzonen söker manliga anhöriga till veteraner

Är du man? Är du också anhörig till någon veteran som har gjort eller ska göra eller är på internationell insats? Vi startar nu en träff för dig.

Vi skulle vilja få kontakt med dig hemmavarande anhörig, vars nära eller kära kommer att vara, är eller har varit iväg på insats. Vi vill höra din unika historia. Anmäl ditt intresse till vår träff som startar inom kort. Dina erfarenheter är värdefulla.

Invidzonen vill nå fler män, kanske är du partner, man, pojkvän, pappa, bror, kollega eller vän. Dela med dig av dina erfarenheter, vi vill höra hur du haft det på hemmaplan före, under och efter en internationell insats. 

Om att prata med andra anhöriga

När man upptäcker att fler personer har liknande erfarenhet som en själv och man får bekräftelse på sina känslor och uppskattning för sina tankegångar kan det starta en stärkande process. Att hitta igenkänning och identifikation kan också hjälpa andra som går i samma funderingar och dina erfarenheter blir ett stöd för andra som går igenom liknande situationer.

Utvecklande att reflektera

Det händer något märkligt när man börjar prata och formulera sig kring det man har varit med om. Sånt som kanske varit lite obekant från start har efter hand blivit en del i ens vardag. Det är alltid utvecklande att reflektera över sina erfarenheter och igenkänning både stärker och läker. 

Invidzonens nätverk är till för alla och vi tror på mångfald. Stödet är inte beroende på de anhörigas kön, etnicitet, ålder, eller sexuell läggning. 

Du är varmt välkommen till oss!

Mer information får du vid intresseanmälan.

/Anna N på Invidzonen

Dela detta:

Relaterade artiklar: