Hem Forum Invidzonens forum vill nästan att dom ska åka nu så…

Visar 6 svarstrådar
 • Författare
  Inlägg
  • #56379
   Hst
   Medlem

   ….man kan ta nästa steg, eller hur ska jag säga. Nu har jag gått och väntat och försökt förbereda mig sen i våras då det vart bestämt att han skulle åka i vinter. Om dom bara kommer iväg så har ju den här långa tiden vartfall börjat då kan man börja räkna ner åt andra hållet istället….

   Vill bara få det överstökat 🙁

  • #56381
   Mentor Annas
   Medlem

   Det är jobbigt med ovisheten inför vad som kommer att ske framöver… Men tänk inte i för stora steg. Försök att leva lite i vardagen… Vi finns här och stöttar upp dig och alla andra.
   styrkekram

  • #56383
   Carina
   Medlem

   Försök njuta så mycket som möjligt denna sista tiden…den kommer du leva ett tag på.
   Känner igen känslan av att skiten skulle börja så att den kunde ta slut 🙂
   När han sedan har åkt och det känns tungt och du stundtals tror du ska bli tokig…så blir det bättre även om du inte tror det just då.

   Kram

  • #56385
   Less
   Medlem

   Jag känner också som dig hst! Fast samtidigt vill jag att det skall vara flera månader fram. Så svårt att förklara… När jag läser FS21s inlägg om att det snart är dags att komma hem kommer jag på att när deras anhöriga kommer hem åker våra…

   Blev just nu så himla frustrerad så här kommer en lång harang av diverse klagomål, behöver bara få det ur mig.
   Min man skall kanske åka ner två veckor tidigare, två veckor mindre tid tillsammans som jag inte vet om vi kommer få tillbaka eftersom ingen kan fatta beslut om han kommer att få dem i semester när allt är över.
   Jag brukar inte klaga på FM, men just nu är jag bara så less på dem, de verkar aldrig kunna ta beslut om något! Kanske skall han åka tidigare, kanske inte. Kanske får han mer semester, kanske inte. Likadant när han är iväg under veckorna, får sms om att han bara sitter och väntar av tiden, men ingen kan besluta om de får åka hem eller inte. Slutar med att han bara sitter och väntar på beslut tills han tar det vanliga tåget hem för att ingen vill eller kan fatta ett beslut!
   Fattar de inte att det här är det största som händer i mitt liv just nu och att det kan vara viktigt att få veta?!
   Jag förstår att det är en jättegrej att planera, men de har varit i Affe i många omgångar nu, så lite mer info är väl inte för mkt begärt?

  • #56387
   Hst
   Medlem

   “ja deras kommer hem och våra åker…. också tänkt på det lite….

   Håller med dig Less, min soldat har också pratat mycket om att det är lite “”rörigt”” ibland med tider osv. Han tycker det är jobbigt att aldrig riktigt veta när dom ska sluta för dagen eller komma hem från en övning osv. Han säger det ändras hela tiden och dyker upp saker så att planera nått är svårt! Man har tänkt en sak men…. “

  • #56389
   Less
   Medlem

   Trots att det mesta ändras hela tiden så kommer han hem över helgen idag:) Efter nästan två veckor borta så ska det bli gött att få kramas!

  • #56391
   Madelene
   Medlem

   Ang det här att inte veta när dom exakt ska åka eller komma hem.. Min kille har aldrig gett mig några datum för att jag inte ska hänga upp mig på om det blir ändrat. När dom skulle åka i maj så sa han bara att det ställ in dig på maj, det kan lika gärna bli i början eller i slutet. Samma när dom kommer hem så har han hela tiden sagt att nån gång innan jul kommer han hem i december. Antagligen av erfarenhet för att det inte ska bli så negativt kring det… Det tycker jag är bra!
   Sen håller jag helt med om den där känslan att man bara vill att dom skulle åka så att dom kan komma hem nån gång! Det var en fruktansvärt jobbig känsla! Så när han väl åkt så lättade det och äntligen kunde man räkna ner!
   Jag kan lova dig att jag fattade inte hur jag skulle överleva sju månader, men det har gått mycket lättare än jag kunde tro och min kille är hemma om åtta veckor! Så tiden går mkt fortare än man kan tro!
   Kram

Visar 6 svarstrådar
 • Forumet ”Invidzonens forum” är stängt för nya ämnen och svar.