Hem Forum Invidzonens forum Varför???

Visar 4 svarstrådar
 • Författare
  Inlägg
  • #53741
   Storasyster
   Medlem

   “Min lillebror åker till Afganistan om ca en månad.
   Jag har “”lagt det på is”” i huvudet, men nu i helgen var vi där på anhörigträff och jag mår bara illa.
   Jag förstår inte varför man utsätter sig för dessa risker.
   Vi har ju inget med deras krig att göra.
   Varför ska vi förstöra våra Svenska grabbar för att de inte kan hålla sams därnere??
   Varför väljer man att åka? Jag har fortfarande inte fått nåt bra svar av lillebror.
   Pengar? Åk till Norge o rensa fisk!!!
   Macho? Bli polis!
   Hjälpa till? VARFÖR????

   Fan.

   Over and out.”

  • #53743
   Mårten
   Medlem

   Jag tror att våra syskon mest vill göra en insats i världen….

  • #53745
   R
   Medlem

   “Det finns människor där nere som inte heller har något med det kriget att göra, och det är alla oskyldiga människor som lever mitt i smeten. Jag förstår att du är upprörd över att din bror ska åka iväg, men tänk såhär också, det han gör är en stor insats för de oskyldiga människor där bort. Om inte soldaterna gör något vilka ska göra det då?

   Måste även säga <3 till de män och kvinnor som åker ut på alla dessa missioner. Ni gör en skillnad för de som verkligen behöver det. Och givetvis till er som ""lånar"" ut eran familjemedlem."

  • #53747
   Mia
   Medlem

   Hej storasyster…förstår dina tankar och din ilska men tyvärr det hjälper varken dig eller din bror..Har själv haft en make som under 12 år varit till och från med utlandstjänst göring och många åker fler gånger,andra åker bara en gång,det är vad jag tror ett sätt att förstå vad man som människa kan göra/tåla,utsätta sig för men framför allt att kanske göra det bättre i världen(jag har en bild från afg där några står och käkar frukost med namnbröd och ett gäng små barn kommer(min make har tagit av sig hjälmen och sittande på huk har fått upp en lite parvel på max 2-3år som kryper så nära han kan och med ett smutsigt, och förstora kläder så ler han med hela ansiktet och stora bruna ögon ler…Det kunde ha varit vår son..jag hoppa inte högt när dagen för resan kom krypande..visst en son som skit arg på sin pappa men vi visste att vi klara oss..saknaden är fruktansvärd,hemsk men det finns även dagar som skratt finns och ett telfon samtal eller en blomma som väntar när man kommer hem från jobb.,ett julkort eller ett smsnär det är nyår…men du kommer att öveleva och även vara fortfarnade arg på din bror..Du fixar det

  • #53749

   Hej ni som har eller kommer ha syskon på insats!!!

   Vi har tidigare fått önskemål om en träff för de som har sina föräldrar eller syskon ute på insats vilket planeras om vi bara får in fler intresserade.

   Om ni är intresserade av en sån träff får ni jättegärna höra av er till mig!

   mentor.malin(AT)invidzonen(PUNKT)se

   Kramar
   Malin
   Mentor Invidzonen

Visar 4 svarstrådar
 • Forumet ”Invidzonens forum” är stängt för nya ämnen och svar.