Hem Forum Övrigt Var är mitt sexliv under insats?

 • Detta ämne är tomt.
 • Skapare
  Ämne
 • #65425 Svara
  Flickvän

   Hej, vi är just nu under insats och jag känner att vårat sexliv tar så himla mycket stryk. Hur gör ni när era män eller fruar är borta??? Hur håller ni gnistan uppe??

   Min kille är inte så bra på att skriva saker vanligt till mig, så sms myset blir liksom inte kanon direkt. Och sen är uppkopplingen kass och man vill inte snacka i telefonen om sånt egentligen för tänk om de gör stickprover hehehe. Man vill inte att han ska få problem och så tänker jag hahha. Sen är dom inte alltid ensamma och hur gör ni då, det är ofta folk överallt.

   Men samtidigt vill jag inte att vårat sexliv ska dö ut. Hur reparerar vi det när han kommer hem??? Vill inte att det ska bli stelt i sänghalmen?? Har någon tips???

  Visar 1 svarstråd
  • Författare
   Svar
   • #65611 Svara
    Lo

     Hej
     Jag stänger av alla känslor, det blir lättare så.
     När hen kom hem igen åkte vi iväg själva en helg och bara var. Inga måsten , bara vara med varandra.

    • #65691 Svara
     Också flickvän

      Förstår hur du känner. Skickade mycket bilder och fick uppmärksamhet för dom.Så spänningen byggdes upp. Därav var spänningen hög när partnern kom hem samtidigt som vi pratat om att allting även var nervöst. Men otroligt snabbt kommer man tillbaka till tryggheten när man har sin partner nära och nervositeten försvinner!

      Men sms myset funkade inte för oss heller däremot bygga upp spänning via video.

    Visar 1 svarstråd
    Svar till: Var är mitt sexliv under insats?
    Information om dig:
    <a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">