Hem Forum Invidzonens forum Till eftertanke och reflektion

Visar 2 svarstrådar
 • Författare
  Inlägg
  • #52657

   “Med all förståelse och igenkännande gällande att vara anhörig till våra soldater i utlandstjänst så kan bifogad länk ge en bils av ett “”större”” perspektiv”” på vad våra soldater gör och varför!

   Pappa till Afganistanveteran
   http://www.youtube.com/watch?v=gHX5lAslnTc&sns=em

  • #52659
   Erik
   Medlem

   Det var verkligen ett bra tal. Kan behövas att bli påmind ibland varför man ska behöva stå ut med den här skiten. Håller med om att det ibland krävs våld för att få bort ondska och andra världskriget är verkligen ett praktexempel som alla nog håller med om och är tacksamma för att det kom amerikanska soldater och hjälpte till mot Tyskland. Dock så har jag fortfarande svårigheter med att se nyttan med allt lidande som vår tid i Afghanistan har lett till på hemmaplan men jag vill och hoppas en dag kunna se det som att det var värt det även om jag just nu inte riktigt är där.

  • #52661
   malin
   Medlem

   Håller helt med Erik! Ibland (läs ofta) undrar man varför man måste stå ut med den här fruktansvärda saknaden och oron!! Såg en dokumentär på tv som jag länkar till http://www.svtplay.se/video/588090/utkladd-till-pojke
   En kvinna uttrycker så starkt sin rädsla för vad som kommer hända i Afghanistan den dagen då Nato drar tillbaka alla soldater. Jag kände då att även om det ibland känns hopplöst så ger deras närvaro iaf hopp åt dessa kvinnor, barn och män. Som hoppas på ett friare Afghanistan. =)

Visar 2 svarstrådar
 • Forumet ”Invidzonens forum” är stängt för nya ämnen och svar.