Hem Forum Övrigt Till alla mentorer

 • Skapare
  Ämne
 • #60106 Svara
  5

   Hej!

   Jag hade idag en jobbig dag på jobbet. Jag kände att det var lite extra tungt när alla pratade om vad de skulle göra på jul med sina partners och jag åter igen påmindes om saknaden till min som är iväg på mission. Sen kom jag hem och såg ett julkort från er. Det gjorde verkligen hela min dag, jag blev så glad.

   Ni är så otroligt fina människor som lägger ner så mycket tid på att få oss anhöriga att må bra. Jag blir alldeles tårögd när jag tänker på den stora hjälp ni varit för mig. Ni är alltid tillgängliga i en chatt eller via mail och finns alltid där och lyssnar. Min mentor har verkligen stärkt mig som individ, något jag kommer vara evigt tacksam för. Det ni gör är så viktigt och jag vill verkligen att ni ska veta hur mycket det uppskattas. Tack för all tid och kärlek ni lägger ner på Invidzonen!

   Hoppas ni alla får en fin jul och att ni anhöriga även har det bra. Ni alla är så starka och fantastiska!

  Visar 1 svarstråd
  • Författare
   Svar
   • #60108 Svara

    Åh det här ger oss mentorer ny energi att fortsätta med vårt uppdrag. Tack för en fin julklapp och hälsning!

   • #60110 Svara

    Tusen tack för dina fina ord. Det värmer gott i hjärtat. Önskar dig och alla en fin nystart på 2021.

    Anna (Verksamhetsledare och mentoransvarig på Invidzonen)

  Visar 1 svarstråd
  Svar till: Till alla mentorer
  Information om dig:
  <a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">