Hem Forum Övrigt Till alla anhöriga

 • Detta ämne är tomt.
 • Skapare
  Ämne
 • #66909 Svara
  Cesilia på Invidzonen

   Hej på er!
   Jag ville bara skicka en kram här på forumet. Just nu är det mellan jul och nyår. Många arbetar, andra är lediga. Några är anhöriga nu, några står inför insats och andra har precis haft hemkomst. Alla är välkomna, vi finns kvar för de som vill.

   Vi på Invidzonen är också anhöriga med erfarenhet av minst en insats på hemmaplan.
   Under mellandagarna bemannas chatten av våra underbara mentorer. De är utbildade medmänniskor som man kan prata med enskilt. Mentorerna arbetar ideellt och många har själva haft stöd av en annan mentor. Jag tycker det är väldigt skönt att prata med någon på en chatt, det är ett anonymt forum där man kan få stöd i det man känner. Även det här forumet är bra. När Invidzonen startade var det just hemsidans forum som gjorde att vi fick kontakt med varandra och ur det kunde starta ett nätverk som blev en egen organisation.

   Ja, det var mest det jag ville skiva just nu. Eller ja, jag ville kanske mest skriva TACK. Tack för att du är med här och genom det berikar vårt omtänksamma nätverk och med det gör det ännu rikare på erfarenheter, med dina.
   Anhöriga är en del av de internationella insatserna. En viktig del!

   Hoppas du känner att det finns ett stöd om du behöver. Hos oss får du må precis som du mår.
   En stor kram från Cesilia

  Svar till: Till alla anhöriga
  Information om dig:
  <a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">