Hem Forum Övrigt Tiden går

 • Detta ämne är tomt.
 • Skapare
  Ämne
 • #61486 Svara
  mamma

   Snart har tre veckor gått sedan sonen gav sig iväg på sin första tjänst, är glad att kunna följa deras dagar på campen genom malibloggen ,det gör att jag lättare tror jag förstår lite av deras vardag. Fortfarande kommer tårarna när jag tänker på dej min älskade son,och lyckan var total när du ringde till mej din mamma,att få höra din röst, Har skickat det första paketet till dej , Vet att jag inte får veta så mycket som din pappa och sambo men det är ok Hoppas ju att du har det bra. Är så glad att jag hittat detta forum att skriva av mej på ,och alla goa råd , men ikväll är en kass kväll när tårarna rinner och jag saknar dej så jäkla mycket älskade son.

  Visar 0 svarstrådar
  • Författare
   Svar
   • #61488 Svara
    S

     Tänk på att de gör ett grymt jobb och har utbildats länge för dess uppdrag. Allt kommer gå bra även fast saknaden är stor. Alla vi som saknar en son, dotter, pojk eller flickvän, man eller fru, syster eller bror, vi förstår dig. Du är inte ensam. Kämpa på. Styrkekramar till dig ??

   Visar 0 svarstrådar
   Svar till: Tiden går
   Information om dig:
   <a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">