Hem Forum Övrigt Sambo tar stora beslut

 • Detta ämne är tomt.
 • Skapare
  Ämne
 • #69695 Svara
  D

   Jag och min sambo har varit tillsammans av och på i 8 år. Nu senaste gången har vi varit med varandra i snart 3 år och bott ihop i 2,5 år. Förra veckan fick han för sig att han vill bli jägarpilot. Han har någon gång pratat om att göra gmu 2018 men sen dess har det inte kommit på tal.

   Jag lider av enorm separationsångest pga upprepade traumatiska separationer sen ung ålder. Jag tycker idag det är jobbigt när han åker iväg 1-2 veckor och jobbar med hans nuvarande yrke vilket vi jobbar mycket på.

   Jag är helt förkrossad över det här nya beslutet. Han pratar om det som att det varit en livslång dröm och att jag ställer mig i vägen för hans karriär.
   Med den nuvarande planen han har pratar vi utbildning på typ 2 år?

   Vi är 25 år gamla, jag tycker själv att detta är något han borde tagit upp med mig för 3 år sedan innan vi valde att försöka igen, flytta ihop och börja bygga ett liv tillsammans.

   Ikväll brast det helt och han sa rakt ut att det är slut. Att han inte accepterar att jag ska hindra honom från det här. Jag går sönder. Jag når inte fram. Jag har planer på att själv börja plugga nästa år vilket vi varit överens om, att han skulle stötta upp lite mer ekonomiskt under den tiden. Känns som att hela mitt liv rasar, känner mig så lurad och förrådd.

   Vad ska jag göra????

  Visar 0 svarstrådar
  • Författare
   Svar
   • #69699 Svara
    Mentor Anita

     Hej,
     tror mig förstå din/er frustration med dina rader. Inte det lättaste för dig när du även tidigare i livet haft besvär med separationsångest.
     Ni är fortfarande unga och det som är positivt är att ni båda vill plugga och skaffa er mer utbildning. Kanske att ni kan försöka komma överens om att ni “pluggar” samtidigt även om det blir tufft ekonomiskt? Kan då byta erfarenhet och stötta varandra i pluggandet! Och att det kan rädda er situation för nu och ev framtiden.
     Förmodar att inte någon av er egentligen missunnar varandra varken utbildning eller framtida karriär…..

     Om du vill nå mig så hittar du min mailadr på mentorstöd.

     Du är inte ensam

   Visar 0 svarstrådar
   Svar till: Sambo tar stora beslut
   Information om dig:
   <a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">