Hem Forum Invidzonens forum Psykbryt, oro, älskar och hatar på samma gång

Visar 7 svarstrådar
 • Författare
  Inlägg
  • #54849

   Under min mans pågående mission så slutade mina svärföräldrar att *dyka upp*

   Dom ringde knappt ungefär som att jag och barnen inte fanns. När dom väl dök upp oanmälda var jag inte hemma en av gångerna.

   En annan gång dök dom upp och jag tycker det hade varit perfekt ifall dom erbjudit sin hjälp med gräsklippning eller nåt likande då min arm blivit trasig av allt slitande och inbäddad i mitella.

   När jag tänker tillbaka på den missionen så känner jag bara irritation. När sen min man kom hem förändrad och förhållandet höll på att gå sönder efter 10 års äktenskap då sa dom rakt ut att jag ljög. Han bedrog mig på sin leave, han övervakade allt jag gjorde som att han var misstänksam. Knappt så man fick gå på toa själv.

   När jag tänker tillbaka på den missionen så känner jag bara ilska

   Sen har vi haft bra missioner där allt flytit, han varit sig själv. Där jag orkat ta itu med vardagsproblemen och orkat älska honom tillbaka.

   Kan bara konstatera ingen mission är den andra lik och ingen av oss går obemärkta ur en mission.

   Love you

  • #54851
   Catta
   Medlem

   “Herregud, vilken historia! Att du frun från evigheten bara orkar, och att du stannat.
   Du måste verkligen ha en urkraft inom dig 🙂

   Hur orkade du gå vidare efter hans otrohet på leaven? Förstår om det gör ont att jag frågar och inte vill svara men, helt seriöst, hur “”överlevde”” du?”

  • #54853

   Jag vet inte egentligen hur jag överlevde men vi kastade bort 2 år av konflikter innan vi hittade tillbaka till lugnet.

   Vi har barn och vi har varit tillsammans så länge.

   Men jag känner ingen känsla av att jag ska straffa honom och göra likadant. Jag är snygg så jag kanske skulle kunna, men jag skulle inte vilja göra det för min egen självkänsla.

   Jag försöker trivas med både min insida och min utsida. Önskar att jag kunde skriva ett magiskt ord som förklarar i ett naffs hur vi gjorde men det går inte för det var en lång väg och många månaders kämpande att hitta tillbaka till varandra.

   Däremot hatar jag hon som gjorde det hon som jag kände hon som satt mitt emot mig och sa att hon trots att hon är gift ville få uppmärksamhet.

   Hon hatar jag

   Han har jag efter lång tid fått känslan tillbaka till men inte som förr, den här är ny och den är djupare med mer förstånd.

  • #54855
   Anonym
   Gäst

   Däremot hatar jag hon som gjorde det hon som jag kände hon som satt mitt emot mig och sa att hon trots att hon är gift vill få uppmärksamhet

   Vill inte vara elak, men byt ut hon mot han, och inse att det är din killes fel och inte tjejen. Det spelar ingen roll hur illa hon har betet sig, han har betet sig x antal ggr värre…Byt ut hon mot han….
   Stöttande kramar

  • #54857

   Till ??

   Det jag skriver är inte allt i storyn det är det kortaste sammandrag jag kan ge i textform.

   Som jag skriver vi hade 2 år av konflikter EFTER det han gjort och tog till slut hjälp av samtalsterapeut och till slut kunde även vi gå på prepp.

   Han är inte den som gjort nåt sånt här tidigare.

   Han är inte ens typen som gör sånt här. Han blev påverkad av sin mission och det han var med om och upplevelser förändrade honom till att bli nåt som inte var hans normala sinne och kanske inte skulle ha gjort om han aldrig åkt iväg. Men han gjorde det.

   HON är den jag hatar och HON är den jag inte tänker förlikas med. Hon är inte den som jag stångat mig blodig med natt som dag eller gått på samtalsterapi Hon är inte viktig i mitt liv, så nej din version av att jag ska lägga till HAN stämmer inte, för jag har hatat han och tagit mig genom det till att älska han.

   Jag delade med mig av texten ovan för att visa att därnere händer saker som förändrar våra män. Även jag blir förändrad av missionerna när jag väntar här hemma.

   Men varför skulle jag efter allt slit vi haft fortsätta hata han som du skriver? Känns som att du inte förstod det jag skrev.

   Jag är inte kuvad utan jag är en väldigt driftig kvinna, snygg och med gott självförtroende. Men jag hamnade i botten av det han gjorde och lyckades ta upp mig själv och sen reparerade vi oss tillbaka gemensamt till att vilja vara vi 2 igen.

   Ingen går oberörd genom en mission varken på hemma plan eller i utlandstjänst.

   Men jag kan ärligt säga I Love you till han igen

  • #54859
   Catta
   Medlem

   @Frun från evigheten <3

   Jag beundrar dig för din styrka och jag är tacksam att du ville dela den med oss andra anhöriga här på forumet.

   Tack!

  • #54861
   Lol
   Medlem

   Beundrar dig frun till evigheten, stå på fig och kämpa för kärleken.

   Till alla er som gör inlägg att det bara är mannens fel, och att han ska ha all skuld. Jag håller inte med er och kommrr aldrig att göra det. Om man älskar någon ordentligt finns det något att kämpa för. Fruntimmret kam man hata och förakta, det.finns ingen ursäkt för.de som tränger sig.in och.utnyttjar en gift man. Den som inte vet att en kvinna kan lura.sig till allt, är inte kvinna. Att lura och fånga en man i fällan är inget nytt och.de finns de fruntimmer som har som spel att bara försöka med gifta män.

  • #54863
   Anonym
   Gäst

   “Lol, vi har alla olika åsikter. Men att påstå att “”Att lura och fånga en man i fällan är inget nytt och.de finns de fruntimmer som har som spel att bara försöka med gifta män.”” Må så vara, men det är fortfarande upp till mannen att aktivt välja att gå i “”fällan”” eller inte.. Jag tycker ditt resonemang är nedvärderande mot männen, låter som att dom inte har en egen vilja eller något att säga till om. Det finns faktiskt massor av män där ute som väljer att inte vara otrogna oavsett hur många kvinnor som försöker. All skuld sa jag inte skulle läggas på han, men en stor del. För det är enbart han som bryter ett förtroende ett löfte mm..

   Det va inte min mening att låta så hård, förlåt TS om det vart värre. Jag tror själv att alla människor kan vara kapabla till att göra ETT misstag, och har ni haft det bra sen dess så har han ju gjort sitt misstag och ångrat sig och det har blivit bra. Och jag tycker att det är fint att ni kämpat, och lyckats löst det. Och jag menade inte att du va kuvad och gick på hans lögner om det nu va så du tolkade det…

   Din text var så kort och det jag fick ut va att du la skulden på henne. Som om han inte hade något att säga till om. Nu har du skrivit mer och jag förstår att det tog tid, att du även “”hata”” han i början och att det inte va enbart henne du beskyllde… Som sag vi misstolka lite och återigen ursäkt om det vart fel.

Visar 7 svarstrådar
 • Forumet ”Invidzonens forum” är stängt för nya ämnen och svar.