Hem Forum Invidzonens forum Otrohet, sidorelation?

Visar 6 svarstrådar
 • Författare
  Inlägg
  • #49385
   osäker
   Medlem

   Kontroversiell fråga kanske… Men jag undrar om ni själva eller nån ni känner till har eller har haft ett sido-förhållande medan eran partner varit ute på mission?

   Själv kan jag känna att jag saknar fysisk kontakt nästan lika mycket som jag saknar min man. Har tänkt många gånger att jag skulle kunna tänka mig att dejta eller sova med någon annan medan han är borta. Självklart har jag inte gjort det och jag har heller inte sagt till någon att jag går i de tankebanorna. Tror aldrig min man skulle acceptera det.

   Men känslan finns där, och på något sätt kan jag tycka att jag förtjänar att göra det, när han ändå åker ifrån mig sådär länge.

   Är det någon som har funderat på det, gjort det, eller pratat med sin kille/tjej om det?

   Och även om ni inte har det – vad tänker ni om det nu när jag lyfter ämnet? Hade det varit helt oförsvarbart eller är det rimligt?

  • #49387
   En fru
   Medlem

   Oj, vilka tankar.
   Är nog första gången jag ser dem här på forumet…

   Kan bara svara för mig själv att visst så saknar jag närheten av en manskropp – MIN mans kropp. För mig finns ingen annan och jag har inte tänkt i några andra banor heller.

   Det är inget vi tagit upp inför alla hans missioner – vi vet att vi älskar varandra och är trygga i det, även om vi saknar varandra till vanvett – psykiskt & fysiskt

  • #49389
   miss O
   Medlem

   Det där är nog väldigt individuellt. Lever man i ett öppet förhållande så har man accepterat att man har andra partners.
   För mig vore det dock otänkbart. Jag har valt min man och det är han jag vill ha hos mig och ingen annan. Även om saknaden efter hans fysiska närhet ibland är, i det närmaste outhärdlig, så är tanken på att tillfälligt ersätta honom med en annan man så vansinnig (för mig) att den faktiskt inte ens existerar.
   Jag känner att om man har dessa tankar och funderingar – och inte har ett öppet förhållande, så måste man nog fundera över varför man känner sig så sugen på någon annan. Är det något annat i förhålllandet som är svajigt?
   Detta är helt och hållet mina åsikter och så som jag tycker, tänker och känner. För mig så är min man nr 1 och jag ersätter honom inte med någon annan. Inte ens tillfälligt!
   Jag får stå ut. Blir så otroligt mycket bättre och mysigare när han väl kommer hem sen. När väntan har pågått så länge och varit så stor 🙂
   Hoppas att du kommer fram till ett beslut som du känner dig nöjd med och som du kan leva med.
   Stor kram och lycka till!

  • #49391
   E
   Medlem

   “Jag tror vi alla som släppt iväg våra älskade längtar efter både dem och den fysiska närheten. Jag tror inte du är ensam om dina tankar, jag tycker du är modig som vågar ta upp det! Det viktiga är bara vad vi gör med de tankarna och längtan, ge efter för lust eller bestämma sig för att vara trogen? Fundera på vad som ligger bakom, är det bara brist på fysisk närhet eller är det lite att du vill “”straffa”” din kille, skada honom lite som han skadat dig när han åkte iväg? Jag är rädd att du skulle skada dig själv minst lika mycket som honom om du släpper in otrohet i er relation. Jag tror att det handlar så mycket om beslut, vilket sorts förhållande vill vi ha? Ett fyllt av osäkerhet och lögner eller ett byggt på förtroende och uppoffrande kärlek? Och visst kostar det på ibland, men vill man ha en lycklig relation och en lycklig man är det alltid värt att satsa helhjärtat på honom och ingen annan..
   Lycka till och stor uppmuntrande kram”

  • #49393
   Anna
   Medlem

   “Har ni också hört det här…””Det som händer i missionen, stannar i missionen””. Blev så ledsen när jag hörde det.”

  • #49395
   Bea
   Medlem

   Äh jag tror sånt bara är snack…

  • #49397
   A.
   Medlem

   Självklart kan man sakna närheten, men aldrig att jag skulle välja att få det från någon annan under en mission.

   Jag vet personer som varit på mission som fått vetskap om att den anhörige hemma varit otrogen, som alla förstår är det då lätt att bli urbalans. I mina ögon utsätter man sin partner för något i mina ögon oförlåtligt, oavsett om det är på mission eller när man är hemma. Min uppfattning är också att man även utsätter veteransens kollegor för fara om det kommer fram att man är otrogen hemma. Jag skulle inte vilja att min veteran hade en kollega, som blir ur balans av ett sådant besked, och som man sedan ska ut i insatsområdet för att lösa uppgifter med.

   Jobbet kräver ju 100 % fokus och då kan inte tankarna vara hemma hos en otrogen anhörig.

   Jag skulle alltså inte vilja att min veteran har en kollega som utsätts för otrohet – ur ett säkerhets perspektiv. Därför skulle jag aldrig utsätta min veteran för något liknande.

Visar 6 svarstrådar
 • Forumet ”Invidzonens forum” är stängt för nya ämnen och svar.