Hem Forum Övrigt Ny i stan och anhörig

 • Skapare
  Ämne
 • #60122 Svara

  Hej!
  Jag har nyligen flyttat från Stockholm till Skaraborg (Karlsborg för närvarande men snart Skövde) och är relativt ny anhörig till en FM-anställd som snart åker till Mali.
  Jag känner ingen annan i min situation och jag känner ingen här i krokarna och undrar om det finns fler som är eller har varit i samma situation? Kanske finns det även någon som skulle vilja ses på en promenad (på behörigt avstånd och sådant covid-säkert såklart i vår?)
  Allt är väldigt nytt och läskigt för mig.
  Kram till er alla där ute!

Visar 7 svarstrådar
 • Författare
  Svar
  • #60124 Svara

   Hej!
   Du får jättegärna skriva till mig! Jag kommer från Karlsborg (bor dock inte där längre men kommer att vara där under hela sommaren) och min sambo ska också till Mali.
   Invidzonen kanske kan hjälpa till att ge oss varandras mejladresser så kan vi prata mer?
   Kram!!

  • #60126 Svara

   Hej. Självklart kan vi hjälpa till. Mejla till oss på kontakt(at)invidzonen(punkt)se
   Ha en fortsatt fin dag

  • #60128 Svara
   Matilda

    Hej!

    Du får gärna kontakta mig också, jag bor inte där uppe men har pojkvän som skall iväg på vad jag gissar är samma insats och att jag dyker upp på besök är inte helt ovanligt!

    Invidzonen kan koppla ihop oss om du vill, bara att mejla dom 🙂

    Stor kram!

   • #60130 Svara
    Ny i Skövde

     Hej!
     Jag är relativt nyinflyttad i Skövde och känner ingen här, förutom min sambo som jobbar i FM, så jag har gärna kontakt och ses! Min sambo har gjort två tidigare missioner och jobbar fortfarande i FM med allt vad det innebär. Jag lämnar min mail till Invidzonen så är det bara att du hör av dig om du vill.

    • #60132 Svara
     Sofia

      Hej! Jag har uppvuxen i Karlsborg och bor här! Min sambo ska åka iväg i samma vända, och jag har erfarenhet från en tidigare mission! Du får jättegärna kontakta mig så hittar vi på saker ! Jag är även kompis med Johanna som skrev här tidigare ?? kramar!

     • #60134 Svara

      Hej ny i stan jag bor inte i Karlsborg men det gör min son som snart reser till Mali ???? och min svärdotter blir kvar ensam i Karlsborg … kanske ni skulle kunna bolla lite tankar kring uppdraget i Mali. Min grabb åker i Maj-Juni … kanske i samma trupp … kanske Invidzonen kan hjälpa till att ge varandras mailadresser så kan vi prata mer???
      Kram!!

     • #60560 Svara
      Frida

       Hej, jag har nyligen hittat denna sida. Jag är nyinflyttad till Karlsborg från Skövde. Min sambo är på utlandstjänst nu:)

       • #60864 Svara
        Ny i stan/Trådstartare

         Hej från trådstartaren! Om du vill ha kontakt så kan du maila Invidzonen så fixar de ihop oss. 🙂

       • #61148 Svara
        Andrea

         Hej, jag bor i Karlsborg och har en man som ska iväg snart (troligen samma). Får gärna kontakt med er andra i samma situation. Har en liten hund jag gärna promenerar med och tackar alltid ja till sällskap.

         • #61250 Svara
          M

           Hej!
           Om du vill ha kontakt kan du mejla invidzonen och så fixar dom det! 🙂

        Visar 7 svarstrådar
        Svar till: Ny i stan och anhörig
        Information om dig:
        <a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">