Hem Forum Övrigt Nu är det snart jul och dags att önska sig ……

 • Skapare
  Ämne
 • #73400 Svara
  Anna IZ
  Deltagare

   Julen är snart här och vad passar inte bättre än att skriva till oss och berätta vad ni önskar inför nästa år? Vilka aktiviteter skulle ni vilja ha? Föreläsningar? Träffar? Alla önskningar är välkomna .
   Jag ser fram emot att få ta del av era svar.
   God Jul och kram till er alla från Anna

  Visar 1 svarstråd
  • Författare
   Svar
   • #73450 Svara
    Gr8tshitdudi
    Deltagare

     * Träffar/upplevelser som inte bara är för barnfamiljer då vi alla inte har familj med barn där vi kan umgås avslappnat och ha roliga och givande samtal tsm oss anhöriga tillsammans.

     * Kanske nån form av gruppsamtal med psykolog, där vi tillsammans kan prata, bolla tankar, känslor med någon som är nån form av psykolog/kurator. Var på PREP tidigare där vi hade som grupper (hemmagrupp/bortagrupp) där vi fick sätta oss ned med en som inte var i någon av grupperna och ge oss alla stöd i dom tankar, funderingar vi alla hade gemensamt. Var väldigt givande då det var många tankar och funderingar man hade men som man själv inte hade ord för men som någon annan hade och tog upp.

    • #73484 Svara
     Anna IZ
     Deltagare

      Tack för ditt svar.
      Vi har planerat aktiviteter under våren så som vi gjorde nu senast med middag och bio och som då var en riktad aktivitet utan medföljande barn.
      Vi försöker planera så det passar alla på olika sätt och det ska vi självklart fortsätta med. Om du eller någon annan har specifika önskemål så får ni jätte gärna höra av till oss. Det är bara uppskattat.

      Angående gruppsamtal med psykolog/terapeut så är det något vi absolut kan fundera vidare på att ha hos oss.

      Stort tack för önskningar och tankar. Det uppskattas i vår fortsatta planering.
      Anna

    Visar 1 svarstråd
    Svar till: Nu är det snart jul och dags att önska sig ……
    Information om dig:
    <a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">