Hem Forum Forumet Nervvrak

Visar 4 svarstrådar
 • Författare
  Inlägg
  • #59800 Svara
   M
   Medlem

   Nu börjar verkligheten göra sig påmind och pojkvännens avresa börjar sakta men säkert närma sig.

   Rädslan hos mig är större än någonsin och just nu känns hans ”vanliga” arbetsveckor som det jobbigaste i världen och jag börjar bli ett nervvrak.

   Jag försöker peppa mig med att vi inte är isär så lång tid åt gången när han och jag pratar men så fort jag tänker på det själv så brister det. Ni alla är så starka <3

  • #59802 Svara
   1
   Medlem

   Jag känner igen mig så väl. Min man ska åka om ett tag och jag känner hur jag redan nu påverkas, trots att det är långt kvar. Det är som känslorna är extra känsliga ….om ni förstår …..
   Så skönt att kunna skriva vad man vill här och läsa om andra , det hjälper mig så mycket att inte känna mig ensam

  • #59804 Svara
   Linda
   Gäst

   Förstår dig. Veckorna innan avresa är inget vidare. Även om man vetat att dagen kommer att komma så känns de så nära men så avlägset enda tills dom åkt. Har precis genomgått detta. Min sambo kom hem i oktober och vi ”återhämtar” fortfarande.
   Det är så mycket känslor som man inte vet hur man ska hantera. Mitt tips (som vi gjorde) var att prata om eventuella saker som kan komma att kännas jobbiga, sånt som man vill höra när man får kontakt osv. Sätta lite riktlinjer för att båda ska få de som behövs för att hålla samman. För när de väl skedde saker, känslomässigt eller på annat vis så visste vi vad vi skulle göra eller försöka reagera. Och att alltid försöka till de yttersta att lita på varandra, att lita på att båda parter gör de bästa beslutet för varandra i stunden.

   Resan är jobbig, och hemkomsten med. Man har levt två olika liv en längre tid. Men glöm aldrig att våga känna alla känslor, för man går igenom så många konstiga känslor.
   Försöka att prata, prata prata prata. De var våran räddning.

   Väldigt lång kommentar. Men all styrka och lycka till dig och er andra som står inför/är mitt i detta <3

  • #59808 Svara
   Mamma
   Gäst

   Du har rätt att känna så här, om du kan så ta dej till någon anhörighetsträff, för du ska veta du är aldrig ensam. Kram

  • #59806 Svara
   Kajsa
   Gäst

   Om du har möjlighet så gå på någon av Invidzonens anhörigträffar. Det är väldigt skönt att träffa andra i samma situation med olika erfarenheter, tips och förståelse.

Visar 4 svarstrådar
Svar till: Nervvrak
Information om dig: