Hem Forum Invidzonens forum När folk blandar sig i relationen..

Visar 3 svarstrådar
 • Författare
  Inlägg
  • #52349
   skrollan
   Medlem

   Kommer ge lite mer svar när jag har lite mer tid – men tänkte spontant att vänd dig inte till hans syster som verkar hugga dig i ryggen när du mår dåligt etc, utan till någon annan vän om du kan – på så sätt har hon inget att säga om dig.
   Konfrontera henne, svarar hon inte när du ringer, ring från dolt – för det är lika viktigt att du och hans syster reder ut detta som att du och din partner reder ut detta..

  • #52351
   ledsen
   Medlem

   “Jag vill tyvärr inte reda ut detta längre 🙁 Min gräns är nodd. Det är inte första gången. Han har haft något emot mig sedan dag ett. Och jag vet inte enss varför.. Jag frågade henne hon mummlade bort det. Vad det är hon egentligen har emot mig.

   Men jag kan “”ta”” det. Jag gillar dock inte att sambon tillåter detta beteendet.

   Pga henne nu så har jag inte hört ord som.. “”Jag älskar dig”” eller “”jag saknar dig””.. på en vecka nu.
   Jag har sett min sambo online på nätet. Men han är väldigt “”kort”” mot mig.. han ringde senast måndagen och varit online både tisdag och idag. =(

   han har gjort såhär förr.. Jag “”flippar”” och han “”väntar ut mig””.. medvetet ringer han inte mig på några dagar.. och frågar sen “”nu när vi båda har fått andas, kan vi prata””.

   Nu blir jag bara mer och mer bitter..
   För det var inget vanligt ångest-jag-saknar-dig-hatar-denna-missionen tjaffs..
   utan hans syster bara snackar skit.

   Jag hoppas att han ringer.. snart.. Så att jag kan säga att jag älskar honom och saknar honom.. <3"

  • #52353
   skrollan
   Medlem

   “Ja förstår..
   Låt han inte vänta ut dig , skriv ihop ett brev – med dina tankar och känslor. läs igenom och skriv om innan du skickar.

   Du kanske har försökt på de sättet också, men ett brev kan man läsa i egen takt, man behöver inte ställa sig i svarsposition direkt som han verkar göra när han försvarar sin syster osv, då funderar han mer på sitt nästa drag än att faktiskt lyssna på dig när ni tar det i tele.

   så, skriv de här brevet, förklara hur det får dig att må, förklara att du vill ert bästa, att du älskar honom, att det är viktigt att ni står på samma sida, förstår varandra, litar på varandra, lyssnar på varandra – och att du inte vill något ont mot varken honom eller hans syster (att prata gott om problemet (systern) och “”vika”” sig är bästa sättet att få någon annan att lyssna. va inte stolt och tro att det är du som förlorar på något sätt genom att vika dig, det är ett verktyg för att nå fram)

   När han får det här mailet så får han ta in det du skriver i sin egen takt och läsa om när han inte förstår. Då kanske du kan nå fram till honom. Försök på ett “”ödmjukt”” sätt förklara situationen mellan dig och hans syster, de är hans familj, så man måste vara försiktig när du talar “”illa”” om någon som står han nära, så som du också gör för honom..”

  • #52347
   Anonym
   Gäst

   “Min svägerska har blandat sig och det hela blev ett jättebråk.
   Hon snackar skit om mig och jag blev konfronterad av honom, Jag frågade VA? Var har du fått det ifrån?? Men hörde på något sätt “”hennes ord”” då det inte är första gången hon vill lägga sig i.
   Jag frågade “”jaha så S har sagt så? berättade hon även att.. .. .. ..?””
   Tyst i luren blev han.
   Sen skyddade han sin syster.. två dagar vägrade han att erkänna att hon nämnde det. Jag ringde henne och ville konfrontera henne, men hon svarade ej.
   När jag sen berättade för honom så sa han “”jag sa åt henne att hon inte har med detta att göra och att ni inte skulle prata förräns du och jag rett ut detta..””

   Jag FLIPPAR bokstavligen talat!
   Jag blev förbannad över att hon har stulit värdefull telefontid, jag är arg för att han SKYDDADE henne..
   Jag slängde luren i örat på honom och skrek att jag inte ville veta av honom.
   Jag skrev efter någon dag ett låååååååååååååångt mail till honom. Hur besviken jag var på att han lyssnade på hennes lögner från första början.
   osv osv,

   Faktumet är att det inte är första gången vi bråkar pga henne.
   Hon ljuger och hittar på. Och det är så ledsamt hur han “”skyddar”” henne.
   Eller att han ens VILL tro henne när han får det svart på vitt att hon ljuger om och om igen…
   Han skrev mail att han inte ville något annat än att han och jag skulle ha det bra.. Nu har vi inte hörts sen förrgår.
   Och jag har bara gråtit!!! Jag stirrar mig blint på telefonen.. kollar att där är batteri hela tiden.. Och så har han snart LEAVE.

   Hur kan man som människa vilja beblanda sig och kvadda för andra? och dessutom med LÖGNER?
   Jag fick även reda på att hon hade uttryckt sig som “”tycker hon är rätt löjlig”” när jag har varit ledsen av saknad. och avundjusk över att vissa män ringer hem oftare än vad min kan..

Visar 3 svarstrådar
 • Forumet ”Invidzonens forum” är stängt för nya ämnen och svar.