Hem Forum Invidzonens forum MINUSMA

Visar 7 svarstrådar
 • Författare
  Inlägg
  • #51053
   Kräk :(
   Medlem

   Jag är redan trött, trött på att inte veta avresedatum, rotationer. Har en arbetsgivare som vill ha svar på hur & när jag kan jobba.
   Ja, säg det…

  • #51057
   Maria
   Medlem

   “Jag kan också känna mig lite “”kräkig”” på fm´s planering. Just den där ovissheten & att allt hänger i luften.
   Det ställer även krav på min arbetsgivare i den civila världen & det är inte lätt att förklara alla gånger att jag faktiskt inget vet – inte heller min officer…”

  • #51059
   LO
   Medlem

   Också otroligt trött på allt med Mali. Alla ändringar gällande avresedatum, hemresedatum, vad som gäller mm.
   Som anhörig känns man mer som en belastning för att man vill ha klara besked om vad som gäller :/

  • #51061
   Emma
   Medlem

   åh vad jag håller med er. allt med mali tar all min energi och just nu känns allting jobbigt. jag önskar att jag kunde se framåt och vända det till något positivt men just nu går inte det, vill bara dra en filt över huvudet och gå i ide tills detta är över…

  • #51063
   Ina
   Medlem

   Förstår din känsla! Likadant för oss innan avresan. Jag fick höra olika bud hela tiden tills 3 veckor innan avresan var det spikat, rotation likaså, den har han nu ringt och ändrat på 3 gr. Jag blir ledsen och förvirrad och vet att det inte är min mans fel, men svårt att ta ut det på någon annan då detta är hans jobb! Lever man med någon i försvarsmakten är det bara att vänja sig tyvärr.

  • #51065
   Snart över
   Medlem

   Å jag förstår er frustration……! Min sambo har varit i Mali sedan 6 månader och kommer alldeles strax hem. Varit precis samma sak för mig….. Jag slutade tillslut haka upp mig på hemskomstdatum och leave. Kände skit samma jag vill inte ha ett datum sålänge det inte är helt helt spikat! När flygresan var bokad o min sambo fått sin resplan DÅ laddade jag för hemkomst. För mig blev det lättare än att förbereda sig på ett datum som sen bli framskjutet….
   Kämpa på ni alla!!! Jag vet att det inte är mkt till tröst men på något jäkla sätt tar man sig igenom dessa månader, vad som känns som en evighet….. Lycka till!

  • #51067
   mrs O
   Medlem

   “Håller med dig, “”Emma””, om att bara vilja dra en filt över huvudet och stanna där tills han är hemma. Gå i ide var verkligen en bra idé.
   Tycker det är otroligt jobbigt och psykiskt påfrestande att konstant gå omkring med en oro i kroppen. Även om man är sysselsatt och har fullt upp så finns den där oron där som en jäkla irriterande fästing. Antagligen kommer det lilla krypet sitta kvar tills han kommer hem igen. Jobbigt är det iaf.
   Kram till alla er som håller styrkan uppe här hemma medan våra nära och kära är iväg alldeles för långt bort!”

  • #51055
   Anonym
   Gäst

   Jag kan bara instämma! Vill kunna planera, vill kunna se lite in i framtiden och jag vill kunna gör en plan för vårt framtida bröllop! Man pratar om att vi är så viktiga, men då tycker jag att försvarsmakten kan börja visa det än bara massa tomma ord!

Visar 7 svarstrådar
 • Forumet ”Invidzonens forum” är stängt för nya ämnen och svar.