Hem Forum Invidzonens forum less, frusterard, arg…

Visar 5 svarstrådar
 • Författare
  Inlägg
  • #56407
   Hst
   Medlem

   Just nu är jag bara så jävla less!!!!! Känns som om jag bara suttit i den här jävla soffan fast och ensam sen vår lilla kom. Han är ju aldrig hemma och snart åker dom också och då får jag sitta här ensam och låst 6 månader till….
   Ville ju vara två om det här!

   orkar inte dra allt här hemma och vara orolig samtidigt. kan jag inte bara få vara mig själv igen ett litet tag… gå och träna, gå till frisören… ta ett glas vin med en kompis… konstant nedspydd, skit trött….

   Älskar vår lilla kille över allt och ångar inget men faaaan jag behöver ju hans pappa!

  • #56409
   C
   Medlem

   Hej vännen och grattis till lill killen.
   Har tänkt på dig några gånger faktiskt….
   Jag förstår precis vad du menar. Och jag vet att det är jobbigt.
   Men vet du, (hoppas du inte tar illa upp nu..) det är bara du som kan se till att du inte blir sittandes i soffan. Låter kanske lite hårt men det var verkligen något som jag insåg rätt snabbt.
   Man måste se till att man gör saker och orkade jag inte åka iväg så bjöd jag hem nära vänner som jag visste inte brydde sig om man var nedspydd eller inte orkade städa osv osv.
   Sen säger jag det igen. Ta hjälp om du kan. Om så bara för en timme, så du kan gå ut och ta en promenad eller kanske får fixa dig i ordning i fred. Låt dina vänner bjuda dig på middag. Sen kommer det gå upp och ner, vissa dagar är man så trött så man tror man ska falla i bitar. Men låt den dagen bli en dag som ni tar allt i den takt du orkar.
   Du får gärna höra av dig om du vill. Cesilia har fortfarande mina kontakt uppgifter. Vet inte vart du bor men du får gärna hör av dig som sagt…
   Stor kram vännen, du kommer fixa det här!

  • #56411
   C
   Medlem

   Kom på en sak, ska du till LG i morgon så vet Cesilia vem jag är. Fråga henne så kan vi nog få kontakt….
   Om du vill alltså…

  • #56413
   Hst
   Medlem

   Hej C, Försökte få kontakt med dig sist…frågade efter dina uppgifter. Hon sa att hon skulle kolla med dig att hon fick lämna ut sen hörde jag inget mer 🙁

   Du är inte hård, det är sanningen…. ja vet bara jag som kan ta tag i det. Men ibland måste man bara spy ur sig och tycka synd om sig själv 🙂

   Igår var anhörighetsdagen, jag fick ingen chans att prata med invidzonen och kunde inte gå på minglet 🙁 Va så pressat schema tycker jag vi han knappt äta lunch innan vi skulle in på nästa info! när jag va klar med blöjbyte och amning hade jag 20 min att äta på hahaha

   Försöker igen att få tag på dig 🙂

  • #56415

   Hej Hst!
   Har jag missat detta ber jag verkligen om ursäkt. Jag ska genast gå igenom vår mailbox och försöka hitta ditt meddelande.
   Vi har haft många nätverksförfrågningar och hjälper gärna till med fler.

   Om det är okej med dig, så hör gärna av dig igen via vårt kontaktformulär, jag är bredd vid inkorgen!

   En stor kram från Cesilia / Invidzonen

  • #56417

   Nu har jag mailat dig hst.
   Tack för att du sa till!
   Kramar från Cesilia

Visar 5 svarstrådar
 • Forumet ”Invidzonens forum” är stängt för nya ämnen och svar.