Hem Forum Övrigt kanske mission

 • Detta ämne är tomt.
 • Skapare
  Ämne
 • #61036 Svara
  T

   Hej! Min partner har inte sökt än, men ska inom några veckor söka en utlandstjänst. Vi har pratat igenom det och även om jag varit tveksam så är det något jag har kommit att acceptera att han vill göra.

   Även om missionen skulle vara en bra bit framåt i tiden så har jag svårt att inte redan nu tänka på den tiden. Jag har också så svårt att känna mig glad för min partners skull. Men svårast är nog att jag känner mig så ensam i den här situationen. Jag har ingen i min närhet som ens gjort grundutbildningen och ingen förstår vad jag går igenom för känslor och rädslor.

   Min fråga är väl om ni har några tips på hur man ska leva i nuet innan min partner åker. Och hur man känner sig mindre ensam i situationen?

  Visar 2 svarstrådar
  • Författare
   Svar
   • #61039 Svara
    M

     Jag känner igen mig så i din sits och tyvärr kan jag inte ge några direkta råd mer än att försöka finna någon i liknande sits. Jag känner inte heller någon i min närhet som gått/går igenom något ens likt och hade gärna bollat vidare med dig om du behöver någon som förstår.

     Mejla invidzonen och skriv här när du gjort det och så gör jag detsamma. Du är långt ifrån ensam och vi anhöriga måste stötta varandra och hålla ihop. Alla kramar till dig

    • #61041 Svara
     T

      Hej! Tack för ditt svar! Har mejlat mentor på Invidzonen så hoppas vi kan få kontakt.

     • #61043 Svara
      M

       Till T, jag har mejlat nu också så jag hoppas att vi får kontakt. Vore väldigt skönt med någon i likadan sits som en själv.

     Visar 2 svarstrådar
     Svar till: kanske mission
     Information om dig:
     <a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">