Hem Forum Övrigt käftsmäll

 • Skapare
  Ämne
 • #59918 Svara
  E

   Första gången jag skriver här.
   Min sambo ska åka iväg på sin första utlandsmission. Han ringde mig i fredags och sa att den blir framflyttad till slutet av juli, kan bli tidigare, men blir antagligen i slutet av juli. Jag blev såklart jätteglad, betyder ju att jag får mer tid att umgås med han innan han åker. Vilket vi behöver pga att han har vart i Stockholm så mycket det senaste.
   Idag kom han hem, jag blev superglad. Sen kommer bomben, han åker tillbaka till Stockholm på onsdag. Sen åker han. Det kändes som en käftsmäll.
   Stöttar såklart så bra jag kan, men mina känslor syns så väl utanför. Och när jag blir ledsen, så blir han det med. Han är borta så länge, och vet inte när och om han får komma hem på liv pga corona.. Och när och hur vi ska prata med varandra.
   Vet inte vad jag ville få ut av det här. Ville mest skriva av mig.. Och förhoppningsvis få positiva kommentarer som får mig på bättre humör och som får mig att tänka på annat.

  Visar 2 svarstrådar
  • Författare
   Svar
   • #59920 Svara

    Hur kommer det sig att det ändrades så hastigt?

   • #59922 Svara
    e

     Vet inte riktigt, han jobbar ju inom försvarsmakten. Antar att det är så där. :/

    • #59924 Svara
     Emma

      Min sambos blev framflyttad två veckor, detta pågrund av Corona viruset och all karantän dom skall sitta i innan dom får komma in i det landet som ska till. Kanske är något liknade i detta fallet 🙂

    Visar 2 svarstrådar
    Svar till: käftsmäll
    Information om dig:
    <a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">