Hem Forum Invidzonens forum jag vill inte!

Visar 18 inlägg - 1 till 18 (av 18 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #58339 Svara
  M
  Medlem

  sorg, ångest, förtvivlan! Min a ständiga följeslagare känns det som. Jag vill inte att morgondagen ska komma.

  #58341 Svara
  Camia
  Medlem

  Hej M! stackare! Så har jag oxå kännt och känner ofta! Hoppas du tar det ur det snart! När jag känner så ringer jag alltid en kompis eller min syster. Oftast känns det nästan omöjligt att ringa dom när man mår så, men om jag gör det så mår jag alltid mycket bättre efteråt…. Prata med någon ofta och mycket, det hjälper jag lovar! Stor kram till dig!!!

  #58343 Svara
  Em
  Medlem

  “Jag känner igen känslan. Jag hade turen att få nära kontakt med annan tjej vars pojkvän också var iväg. Det var min räddning! Även om det känns bättre att prata med någon så tyckte jag att det var absolut bäst att prata med henne. Av mina andra vänner fick jag bara höra “”att det är över snart”” och “”det går fort, han är snart hemma””. Det var det värsta jag visste när någon sa så till mig men det gjorde aldrig min kära nyfunna vän. Har du någon i samma eller liknande situation att prata med? “

  #58345 Svara
  M
  Medlem

  grejen är ju att han inte ens har åkt än. Men han tvivlar på oss som par. 5 år och han tvivlar. Vi har klarat oss igenom en mission och 5 år på distans. Varför tvivla nu?

  #58347 Svara
  ne
  Medlem

  Känner också igen det, overkligt. Ta en minut i taget. Ett litet tips är att läsa inläggen här, det hjälper en smula. Kram!

  #58349 Svara
  M
  Medlem

  sist han var hemma bestämde han sig för att satsa på oss men sen ikväll ville han att jag skulle lämna honom ifred. Jag vet inte vad som händer. Känner mest sorg, stress och oro just nu.

  #58351 Svara
  Ac
  Medlem

  …lämna ifred!? Han måste ju förklara sig!

  #58353 Svara
  M
  Medlem

  han vill inte att jag ska höra av mig, utan låta honom tänka och vara ifred.

  #58357 Svara
  CLL
  Medlem

  Han verkar ju minst sagt förvirrad kring vad han vill med er framtid. Han kanske behöver lite tid själv för att klura på det, även om det är skitjobbigt för dig. Försök se till att inte sitt hemma och grubbla dig grå (är ju lätt att man gör det) Träffa vänner och försök få tankarna på annat eller bolla tankar med dom?

  #58359 Svara
  M
  Medlem

  jag vet vad jag vill och jag har en tendens att gå hårt fram då. Men än har jag inte hört av mig.

  #58361 Svara
  CLL
  Medlem

  Hur går det för dig idag M?

  #58363 Svara
  M
  Medlem

  han sa han skulle komma hem idag, fortfarande inte hört nåt, Jag känner inte att jag kan höra av mig till honom. Börjar kännas hopplöst. Ska egentligen på anhörigdag den18 men vi får se ifall han fortfarande vill ha mig där. Om inte är väl det ett tydligt tecken.

  #58365 Svara
  M
  Medlem

  då var det över, känner sorg, tomhet. Vill verkligen inte detta.

  #58367 Svara
  Linda
  Medlem

  har läst dessa inskick.. hur har det gått för dej/er? Stor bamse och styrke kram

  #58373 Svara
  M
  Medlem

  vi har redan pratat nock tycker han, han har bestämt sig. Men vi får se vad som händer när vi inte längre bor ihop.

  #58355 Svara
  Anonym
  Gäst

  Då ska du göra det. Ge honom andrum, tänk på dig själv, du ska också må bra och det kan ingen annan göra åt dig. Kram, kram, kram.

  #58369 Svara
  Anonym
  Gäst

  han vill inte längre, jag vet inte hur jag ska orka just nu. Hur ska jag orka leva utan den person som bytet mes för mig under 5 år?

  #58371 Svara
  Anonym
  Gäst

  Hej! Shit, vad jobbigt du måste ha det!:) lider verkligen med dig! Om ni varit ihop så länge så tycker man ju att ert förhållande borde gå att rädda! Får du inte med honom att gå till någon Familjerådgivning? Samtal brukar fungera jätte bra. Han kanske bara är i någon kris och då råkar det gå ut över dig kanske?! Hoppas det löser sig för dig och er!

Visar 18 inlägg - 1 till 18 (av 18 totalt)
Svar till: jag vill inte!
Information om dig: