Hem Forum Övrigt Insats bytt mot övningsdyg

 • Skapare
  Ämne
 • #69133 Svara
  Fråga

   Min sambo har varit iväg flera gånger på insatser. Nu har sambon inga fler inplanerade i närtid med desto fler övningar och övningsdygn. Jag är så less och trött. Funderar mycket på om det är så här det kommer se ut fram över . Någon som känner igen sig?

  Visar 2 svarstrådar
  • Författare
   Svar
   • #69184 Svara
    Igenkänning

     Svar Ja. Men verksamheten ska planeras så att de kan ta ut ledigheten som de ska ha efter övningar mm.

     Det hjälper inte för stunden när de är borta men man får mer tid senare.

    • #69698 Svara
     E

      Som jag känner igen mig.
      Vi har dock bara en utlansmission men desto fler långa övningar och dygn.
      Och jag kan ibland känna att det var lättare med missionen för då var han borta länge och jag kunde planera för det och ha mina rutiner osv. Nu med övningar och dygn blir det nästan mer slitsamt. Rutiner blir skiftande, och det där att han är så nära men ändå så långt borta och inte kan hjälpa till med vardagen slitsam.

     • #79185 Svara
      Lailes57
      Deltagare

       Jag förstår verkligen hur du känner. Min partner har också varit iväg på flera insatser, och även om det inte finns några planerade just nu, är det ändå många övningar och övningsdygn som tar tid och energi. Det kan vara riktigt påfrestande att känna sig ensam och osäker på hur framtiden kommer att se ut.

       En sak som jag har funnit hjälpsam är att försöka hitta egna intressen och aktiviteter som kan distrahera mig och ge mig något att se fram emot. Jag har till exempel börjat utforska nya casinon online och har upptäckt att många av dem erbjuder bonusar utan omsättningskrav. Det har varit ett roligt sätt att fördriva tiden och till och med vinna lite extra pengar utan att behöva oroa mig för komplicerade regler och villkor.

       Det kan vara en liten men välkommen distraktion från den oro och trötthet som kommer med att vara i en relation där ens partner ofta är borta. Kanske kan det vara något för dig också att prova, eller hitta något annat som kan ge dig lite glädje och avkoppling i vardagen.

       • Det här svaret redigerades för 2 veckor, 2 dagar sedan av Lailes57.
     Visar 2 svarstrådar
     Svar till: Insats bytt mot övningsdyg
     Information om dig:
     <a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">