Hem Forum Invidzonens forum Hur ska man orka allt praktiskt?

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #57803 Svara
  C
  Medlem

  Det ända jag vill göra är att ge dig en massa kramar och styrka. Jag förstår på ett ungefär vad du går igenom men inte helt för jag har inga barn att ta hand om bara mig sjävl och allt vad det innebär. Jag förstår att du redan tagit hjälp av många och att du gör allt du kan men man måste ju leva också prexis som du skriver. Mitt tipps, eller vad det nu ska kallas känns lite fel att säga men ändå, är att skaffa barnvakt och åka iväg med en eller två nära vänner till ett spa eller liknande så du får ta hand om dig själv lite. Det låter som att du behöver ta hand om dig själv just nu för gör du inte det kan allt gå åt pipsvängen. Jag vet inte hur bra relation du har till dig chef och hur dina ekonomiska förutsättningar ser ut men han/hon kanske kan låta dig gå ner i tid, vara tjänstledig på 25% eller nått. Då får du lite mer tid över till familjen och hemmet. Det behöver inte vara för hela missionen men kanske 1 eller 2 månader så du kommer på fötter igen. För som det låter på dina symtom så måste du ta hand om dig själv. Massa kramar

  #57799 Svara
  Anonym
  Gäst

  Vi har gjort en femtedel av missionen och jag är helt slut. Har barn och jobb och jag får inte ekvationen att gå ihop! Det blir dålig sömn och jag är så hyperstressad för allt jag måste klara av på jobbet och hemma att kroppen strejkar (ont i nacken, sömnsvårigheter och mensen uteblir).

  #57801 Svara
  Anonym
  Gäst

  Det känns som att ni fixat det mesta. Ibland kan jag själv känna att just att jag ska be alla om hjälp är jobbigt nog.

  #57805 Svara
  Anonym
  Gäst

  Ush! Låter som om du har en riktig, riktig skitdag när du skriver! Men jag är så imponerad över allt du ordnat med när jag läser det du skrivit.

  #57807 Svara
  Anonym
  Gäst

  Tack söta ni! Bara att få skriva av sig är skönt och sen veta att det finns folk som lyssnar, förstår och BRYR sig. Jag har ingen i min närhet som förstår detta.

  #57809 Svara
  Anonym
  Gäst

  Hej!

  #57811 Svara
  Anonym
  Gäst

  Jag hyrde in barnvakt från ett barnvaktsföretag. Hon kom minst 1 gång i veckan och då fick jag tid till mig själv. Jag gick också till ett gym med barnpassning för att få mer egentid, dessutom ger träning mer energi tillbaka.. För mig hjälpte det också jättemycket att prata med andra i samma situation som mig. Det gav mig energi tillbaka.

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
Svar till: Hur ska man orka allt praktiskt?
Information om dig: