Hem Forum Invidzonens forum Helt ensam vuxna barn .

Visar 9 svarstrådar
 • Författare
  Inlägg
  • #52205
   Lena
   Medlem

   Hej oj vad jag känner oro i magen då jag skriver.
   Jag har jag gått igenom detta så många ggr och det är på samma sätt varje gång han kommer hem även samtalen hem .

   Man går och längtar så kommer han hem så är det bara prat hur det är och det har jag hörst sedan mars månad även i mailen.

   Så det spelar ingen roll hur man har det innan han åker utan dom lever i sin egen bubbla,

   tar allt med sig hem. sista gången han var hemma så hade han även kontakt med sin jobbar kompis där dom är placerade och där bor dom ihop. Och då tycker man att det får räcka Hallå du är hemma:(

   Sista samtal hem denna vecka så har det hänt en del här hemma som jag själv får ta hand om och även så är vi nyinflyttade så då har jag varit hos ny läkare.

   Ja mycket är nytt Så jag trodde härom kvällen då han ringde hem att han skulle fråga hur det hade gått med allt men inte då utan det var samma sak.

   jo en sak att nu hade hans biljett kommit så nu kommer han hem på 1 vecka och att han längtade hem .

   Men så fort jag ska försöka att berätta något så hör han inte och då känner jag att det får vara. så jag blir tyst.

   Men igår satt jag mig ner och skrev ett mail tårarna bara rann ner för jag kände mig så ensam och ungarna har inte hört av sig inte varit o hälsat på sedan han var hemma sist ca. 1 månad sedan snart. Men jag skrev ner hur jag kände mig och på att jag var så trött på samtalen och bad honom att när han komme hem i mitten av feb så får han släppa allt och bara vara hemma inget prat om utlandstj.

   utan jag har hört allt och nu vill jag att han ska bara komma hem för han blir bara hemma i 1 vecka,

   Hoppas nu att han inte tar illa upp men fasigen då får han göra det . För det är så jobbigt att gå här hemma ensam och man tänker o funderar så mycket..

   Uch jag kanske babblar på nu men han har inte hört av sig så vi får se om jag får svar imorgon eller om han ringer hem få se vad han skriver eller vad han säger om mitt mail.

   jag ville bara skriva av mig lite för det är jobbigt när man inte har någon hemma. visst jag har mina hundar och det är tur: var rädda om er kram Lena

  • #52209
   Lena
   Medlem

   Tack för dina rader : Ja det är skönt att bara skriva av sig. känns skönt: Jo du undra vad han säger då den gubb strutten:) Har fått en jätte trevlig läkare som nu ska sätta igång hjulet i vården är ju van med Stockholm så vi får se hur lång tid det tar här med allt. har lite olika diagnoser.

   Flytten hit var jobbig var nästan själv med flytten. Det var inte bara att flytta in då inte lägenheten var klar men jag bestämde med värden att jag gör iordningen den själv . Så det har jag gjort och fått som jag vill. Så det känns bra men vilket jobb. Kram

  • #52211
   Lena
   Medlem

   Tack för dina rader : Ja det är skönt att bara skriva av sig. känns skönt: Jo du undra vad han säger då den gubb strutten:) Har fått en jätte trevlig läkare som nu ska sätta igång hjulet i vården är ju van med Stockholm så vi får se hur lång tid det tar här med allt. har lite olika diagnoser.

   Flytten hit var jobbig var nästan själv med flytten. Det var inte bara att flytta in då inte lägenheten var klar men jag bestämde med värden att jag gör iordningen den själv . Så det har jag gjort och fått som jag vill. Så det känns bra men vilket jobb. Kram

  • #52213
   3E
   Medlem

   Du är duktig du en hel flytt själv! *Impad!* Kul att det blev som du ville ha det. Brukar bli det när man får göra det själv även om det är väldigt jobbigt under tiden 🙂

   Bra att läkaren var trevlig det har ju så stor betydelse. Har haft en hel del att göra med vården då jag har prematurbarn. Vi har haft kontakt med många läkare. Många bra men också sådana som man helst inte träffar igen.
   Hoppas att hjulen rullar på nu och att du slipper alltför lång väntan. Min tanke är att ett mindre sjukhus har en mer övergripande koll på sina patienter är storsjukhusen har trots alla sina specialister. Kan ju kanske vara bra när du har flera diagnoser.

   Kram!

  • #52215
   Bea
   Medlem

   Kram!!!!!

  • #52217
   Lena
   Medlem

   Oj var det så länge sedan som jag var inne och skrev ja tiden går fort fast man känner sig upp och ner. Men man har att göra hela tiden och det är ju i för sig bra men kan vara väldigt tungt också.

   Ja sist jag skrev så hade jag skickat mitt mail till gubben och varför går jag o oroar mig för vad han ska säga när jag vet inne i mitt hjärta att han inte skulle bli sur eller liknande.

   Och så var det när han ringde. Han berättade att han hade läst mailet 2 ggr och sedan förstog han vad jag menade med allt. Så han var ledsen för det. Och höll med om att det var nog lite mycket egon där
   . Ja sedan efter samtalet så har det skett en stor förändring:) Är intresserad av vad jag gör och vad jag har gjort sedan ska ena tiken få valpar och det pratar vi om ganska ofta.

   Så jag kan bara att ni som känner som jag har gjort gör inte som jag att må dåligt i onödan ta upp det istället med era gubbar för det handlar ju om att klara av allt tufft runt om så man behöver inge mera att tänka på.

   Nu kommer gubben hem på 1 vecka och sedan är det muck nästa månad så på onsdag ska jag hämta älsklingen vid tåget: och allt känns såå bra:))

   Nu gör jag iordning det sista i lägenheten och det blir bra men det har varit slitigt.Så får vi se vad gubben tycker 🙂 Var rädda om er alla kram Lena

  • #52219
   Lena
   Medlem

   Hej mitt i natt det var nu ett bra tag sedan jag var inne här, men mycket har hänt 🙁 🙂 Både bra och sämre bra. Hälsan ej på topp men gubben är hemma nu:
   Så nu är vardagen sig lik. Ja det har varit ett tufft år men det har gott ändå.

   Besviken på en sak som varje gång då gubben kommer hem ifrån en FN-TJÄNST.

   Så har dom en Medalj middag där alla får Medalj, God middag och många tal .
   Alla är uppklädda så stiliga.
   Men vi anhöriga får inte vara med så man får vara hemma dom är borta i 1 dygn.

   Jag låg på akuten denna kväll då han fick sin medalj. Samtidigt så gick han ifrån och ringde sjukhuset det fick jag höra senare av sonen och personal. Men ändå så kändes det hårt detta var bara för snart 2 veckor sedan så jag har lite svårt att förlåta.
   Då jag även fick ta mig hem själv och måste hem snabbt då min tik hade fått valpar.

   Sedan kommer han hem och så stolt över sin Medalj visst jag förstår honom. Men samtidigt så kände jag mig sviken då jag verkligen hade behövt hans stöd då sitter han och äter en fin middag med tal mm. och samtidigt så trodde läkaren att jag hade fått en liten hjärnblödning eller STROKE.

   Men då han kom så gav han mig även med ett leende Medaljen för oss anhöriga. Jag kunde då inte ta i mot den och har heller inte tagit den till mig så sviken blev jag.
   Nu försöker jag gå vidare och han passar upp på mig och försöker att göra allt gott igen.

   Men känner att jag inte orkar något då jag är så försämrad så jag klarar inte att vara glad.
   Men det kommer säkert tillbaka men det får ta sin tid :

   Har nu kanske ni tänker skrivit ner massa drabbel men det känns bra.

   så var rädda om er där ute. Kram Lena

  • #52221
   fru gus
   Medlem

   En stor kram och önskan att allt blir så bra det kan bli för dig och er!

   KRAM

  • #52223
   Bea
   Medlem

   Hej Lena,
   -jag känner igen din situation. var med om samma nästan. Jag ville bara skicka dig en kram. Och ett meddelande om att det blir bättre, de är så uppe i allt, det tar ett tag att landa tydligen. Så stå ut, eller ja, prata med oss här. Det tyckte jag var skönt. Du är duktig och bra och jag önskar du hade haft någon med på akuten.
   Hoppas valparna mår bra. Styrkekram.

  • #52207
   Anonym
   Gäst

   “Skönt att få ventilerat tankarna lite, bra att du skrev brev till honom om hur du känner. Jag har också upplevt det lite att man blir en rapportcentral istället för en partner. Dvs de ringer och summerar dagen och så ska man lyssna sedan är samtalet över..
   Köp din man en dagbok/loggbok så kan han summera i den istället

Visar 9 svarstrådar
 • Forumet ”Invidzonens forum” är stängt för nya ämnen och svar.