Hem Forum Invidzonens forum han letar efter fel

Visar 3 svarstrådar
 • Författare
  Inlägg
  • #57983
   miss
   Medlem

   han säger att han känner press. Han känner att han inte hinner med. Att känslorna börjat falna sen vi flytta ihop. Att han funderat på att jag troligen kommer sist på listan. Det känns som om han gör allt för att hitta anledningar för att rättfärdiga ett beslut att lämna mig. Det känns jätte jobbigt. Han förstår inte vad jag menar när jag säger att det skulle bli jobbigt utan honom i mitt liv. Då menar han bara på att jag inte ska vara så beroende av honom. Just nu känns det som om jag går och väntar på att han ska mod till sig och göra slut. Känns så tungt, jag älskar ju honom mer än något annat.

  • #57987
   LJ
   Medlem

   “Nu vet inte jag er bakgrund, men det kan ju vara så att du råkar finnas närmast och att du blir “”slagpåsen”” för känslor som han bär inom sig och inte riktigt kan hantera. Känslor som kanske inte ens har med er som par att göra… Om du tror att det kan stämma, försök att vara dig själv, försök att låta hans beteende rinna av lite så han får ett utrymme att komma till sans och du gör ditt bästa för att inte ta åt dig. Det kanske låter som ett konstigt sätt att hantera det. Om du verkligen tror att hans känslor på riktigt har falnat så får du antingen fundera på vad det var han Älskade med dig och vinna tillbaka hans känslor eller också insé att du vill bli Älskad och att han då inte är rätt… även om det skulle bli jobbigt för dig då du har sådana känslor för honom… Kämpa på! Många stora kramar till dig.”

  • #57985
   Anonym
   Gäst

   Varmaste kramar till dig! Ingen rolig sits du har hamnat i precis. Det enda jag kan råda dig till är att bygga upp ditt liv med roliga saker. Träffa kompisar och gör sådant som får dig att må bra så gott det går. Hans beslut är ändå hans och inget som du kan bestämma åt honom.

  • #57989
   Anonym
   Gäst

   Jag känner igen mig precis i din situation!

Visar 3 svarstrådar
 • Forumet ”Invidzonens forum” är stängt för nya ämnen och svar.