Hem Forum Övrigt Gravid under insats?

 • Detta ämne är tomt.
 • Skapare
  Ämne
 • #66031 Svara
  Gravid

   Sambon har nyligen åkt iväg och jag har precis fått ett pluss på stickan. Vi är glada och förväntansfulla på den lilla men självklart oroliga för hur mycket ork en kropp kan ha för att rodda med allt annat som liksom ingår i familje- och jobblivet.

   Någon här som varit gravid under insatts? Hur gick det för er? Sambon kommer komma hem de sista två månaderna… Så även orolig för hur han kommer känna där och då med anknytning osv.

  Visar 0 svarstrådar
  • Författare
   Svar
   • #66328 Svara
    Nina

     Jag är inte riktigt i samma situation då min man är hemma. Däremot var planen att han skulle åka i somras då jag precis hade plussat. Jag förstår att det är mycket tankar för dig och säkert för honom också. Jag vet inte hur era kontaktmöjligheter ser ut under insatsen men försök dela graviditeten så mycket som möjligt med varandra. Kanske kan du skriva dagbok som han kan ta del av när han kommer hem?

   Visar 0 svarstrådar
   Svar till: Gravid under insats?
   Information om dig:
   <a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">