Hem Forum Invidzonens forum Fy fan för K3

Visar 11 svarstrådar
 • Författare
  Inlägg
  • #54587
   Anonym
   Gäst

   Kan bara än en gång få bekräftat att K3 har misslykats katastroftalt.

  • #54589
   Anonym
   Medlem

   DU har misslyckats katastrofalt genom att sprida det här. gud va trött jag blir på bittra människor. jaha säg vad som är felet då istället för att bara slänga ut en massa skit på det här forumet som är till för att stötta och peppa! tycker du att detta inlägget speglar det? är du missnöjd med något och vill diskutera det med andra här, ja formulera dig då vettigt och lite mer detaljerat och konstruktivt än den där meningen så man åtminstonde förstår vad du menar!

  • #54591
   Helen
   Medlem

   Vilka hårda ord, än en gång blir någon som kanske mår mycket dåligt bemött av någon som inte ens vågar skriva sitt namn.
   Jag har full förståelse för att man som anhörig kan bemötas av förbanden på många olika sätt och tycker själv att det är förvånansvärt mycket tjat att vi på hemmaplan gör en mission men att vi aldrig får något credit för det. Tänk om K3 kunde vara det förband som på allvar visade sin uppskattning till de närmst anhöriga och bjuda in hela familjen på en avslutsmiddag. Det vore ett sätt att visa att familjen på hemmaplan betyder något för förbandet också inte bara de tomma ord som kommer vid vid varje anhörigträff. Själv har jag jämfört mina erfarenheter som anhörig med en som hade sin man med på FS21 och det skiljer jättemycket både i bemötande, information och hänsynstagande vid hemkomst. Det mest positiva för dem var att han fick sova hemma från första dagen och att barnen då fick träffa honom innan medaljceremonin, vilket gjorde att hela ceremonin blev positiv och uppskattades mer av hela familjen än vid förra missionen då barnen bara grät och var ledsna för att de inte fått krama sin pappa och känslorna tog mycket mer kraft. Det gjorde också att den stress han känt förra gången av att inte få komma hem till dem som betyder mest i hela världen inte fanns så uppföljningen av missionen blev mer konstruktiv och hade ett helt annat fokus.

   Till anonym: med så hårda ord tycker jag det vore mer anständigt att sätta ut sitt namn.

  • #54593
   TL
   Medlem

   Vad är det de har misslyckats med?

  • #54595
   Anna, mentor
   Medlem

   Hej
   Jag förstår det som om du är missnöjda med anhörigträffen på K3 idag. Om ? vill berätta eller känner att du behöver prata av dig så finns vi här för dig.

   Jag hoppas i alla fall att du/ni fick ut någonting positivt av träffen idag.

   Anna /mentor

  • #54597

   Jag var också på K3´s anhörigträff och anser att de inte misslyckats katastrofalt. Ska man jämföra FS21 & FS22 så visst finns det saker i anhörigstödet som FS22´s anhörigansvarige kunnat sköta bättre. (Ja, jag har framfört det till berörda instanser).

   Men att kalla det katastrofalt vill jag inte hålla med om.

   Tycker ? ska skriva vad problemet är.

  • #54599

   ?: Kan du inte berätta vad det är du syftar på?

   Jag kan hålla med om att de inte skött vissa saker rätt, skulle inte uttrycka det som katastrofalt, men de uttryckte sig mycket klumpigt inför medaljceremonin och i diskussionen om soldaternas utrustning.

  • #54601

   “Bästa “”Fy f-n för KK3 av ? “”

   Din frustration och besvikelse som tar sig uttryck i ilska är sund. Har man inte erhållit rätt behandling eller man har mötts av den typiska tafatthet från personer som inte själva har samma erfarenheter så tar detta sig uttryck på detta sätt. Det är bra att du säger ifrån. Tack och heder åt dig.
   Skulle du vilja ta itu med detta så att andra inte behöver uppleva samma sak, så kanske du kan göra en insats som är viktig. Hör av dig och berätta.
   Till Er andra som bara reagerar över att nån reagerat (kanske rättmätigt) bör etänka sig. Att göra personliga påhopp vittnar bara om oproffsigt beteende.
   Till samtliga. Gå in på följande internetadress: helpforheroes.org.uk
   Där kan ni lära Er alla som inte har tillräckliga kunskaper visavi detta ämne om hur man agerar inför och med soldater efter skarp tjänst dvs KRIG !
   Läs, häpna och lär av kollegor i ett land där man har över 100 års vana av detta arbete med veteraner. Och där man behandlar de som offrat sig, vilket ALLA som varit ute, gjort !

   Läs, begrunda och lär.
   “”Ett ilsket ord från en veteran,
   är en soldats själ som ropar på hjälp””.
   Gen. Patton”

  • #54603
   M
   Medlem

   Men snälla! Skriv något konstruktivt istället! Att bara slänga ur sig en massa svordomar och annat är ju bara onödigt. Skriv istället vad som va dåligt och vad dem kan göra bättre.

   Detta är en av anledningarna till att jag inte längre går in och tittar på invidzonen.

   Du kan inte få hjälp om du inte uttrycker vad du vill ha hjälp eller stöttning med. Att bara slänga ur sig att ett erkänt bra förband som K3 misslyckats katastrofalt är bara löjligt och dåligt! Säg då istället VAD som va dåligt, för hela k3 är knappast skit.

   MVH
   M

  • #54605
   Anonym
   Gäst

   Ibland brister tekniken, jag hade gjort ett längre inlägg och förklarat vad som hänt. Varför det inte kom med vet jag inte. Har haft det tugnt och inte orkat gå in på Invidzonen därför har jag inte svarat på inläggen. Jag tycker att K3 har misslyckats med kontakter till anhöriga, olika anhöriga får olika information om man då hör att en annan som frågar strax efter får ett helt annat svar av ansvariga blir man ledsen, arg och besviken på hur det sköts av K3. Såg att någon frågat om det ska anordnas något för anhöriga den 31 maj, konstigt att K3 inte svarat så att vi får information.
   Det är oerhört viktigt att anhöriga känner förtroende för de som ansvariga och att tystnadsplikt efterföljs så att inte enskilda diskuteras kring kaffebordet, eller att ansvariga diskuterar enskilda som inte är på plats med andra anhöriga, som kanske kan ha hänt.
   Jag kan inte längre klart och tydligt ge besked om varför jag svär åt K3, utan det kommer att tas upp med de som ansvarig. Men de som vet vad som hänt stöttar till 100%, tack för det.

  • #54607
   fru gus
   Medlem

   Till ?
   Synd att ett tekniskt missöde skapar så mycket irritation. Jag får förståelse och stor respekt för dina upprörda känslor när jag läser ditt senaste inlägg. Känner själv tveksamhet till hur information delas ut och förs vidare både vad gäller anhöriga och speciella händelser. Kan jag lita på det jag läser/hör? Varför är det olika uppgifter?

   Det låter bra att du tar kontakt med ansvariga. Det är både starkt av dig och något som jag verkligen hoppas att de tar till sig av.
   Kramar till dig ?

  • #54609
   Anhörig
   Medlem

   “Jag har också upplevt att man “”pratat om/runt”” information om anhriga. Är så fult så det finns inte!! Ush!”

Visar 11 svarstrådar
 • Forumet ”Invidzonens forum” är stängt för nya ämnen och svar.