Hem Forum Invidzonens forum FS25

Visar 4 svarstrådar
 • Författare
  Inlägg
  • #50755

   Jag kan inte förstå att det bara är drygt två veckor innan han landar i Sverige. Sen är den här känslomässiga berg-o-dal banan över för alltid. Det är mycket blandade känslor inför hemkomsten. Vad händer nu? Visserligen har vi haft en väldigt bra kommunikation under hela missionen (självklart lite tjafs också), fast ändå. Vad händer egentligen nu?
   Fast man kanske inte ska grubbla så mycket.. Vi har ju haft det bra. Har läst om så mycket skit här på forumet men aldrig egentligen upplevt det med honom, vilket jag är tacksam över.
   Även fast det är mycket tankar och känslor kring hemkomsten så år jag framför allt lycklig och stolt. Stolt över båda oss för att ha klarat detta tillsammans. Jag hade aldrig klarat det här utan hans stöd och stora förståelse.
   Invidzonen tycker jag ha varit ett bra forum fast mest ångestladdat forum för min del. Saker har tagits upp som man inte har tänk på vilket har gjort att man börjar grubbla över saker som inte ha varit ett problem i ens egna förhållande.
   Jaja, nu är det bara drygt två veckor kvar tills jag får hem min älskade och jag längtar så otroligt mycket efter honom, efter oss! <3

  • #50757
   fru gus
   Medlem

   Det låter som en sund inställning att inte grubbla för mycket, särskilt när det fungerat bra för er. Grubblerier kan lätt ställa till det, lita på din känsla och njut av din man när han kommer hem.
   Och med all rätt ska du vara stolt att ni fixat det TILLSAMMANS!!!

  • #50759
   Anna
   Medlem

   Vad härligt med bara 2 veckor kvar. Själv har vi drygt 5 veckor kvar, som jag längtar! Precis som du känner jag mig oerhört stolt över att vi fixat detta. Nästan 7 månader och det har gått bra! Duktiga duktiga mig och alla andra i samma situation. Håller med dig om att somliga av forumets trådar har satt igång en hel del hjärnspöken, tankar som tidigare inte har slagit mig har nu gjort det pga vissa trådar, och det är väldigt trist. Fast jag försöker tänka förnuftigt och utgå från vår relation. Jaja, snart är dom hemma och jag är grymt stolt över min egen insats här hemma.

  • #50761
   KL
   Medlem

   För mig är det tvärtom. Tack gode gud för forumet! Nu är det nära! <3

  • #50763

   Hej!
   Härligt att din anhöriga snart är hemma på riktigt efter så många månader i annat land. Jag känner igen det mesta av det du beskriver!

   När min man kom hem efter sin tjänstgöringstid i annat land så kändes det superbra. För oss har det fungerat bra och vi har till stor del hittat tillbaka till varandra. Däremot kan jag känna en sorg att vi har levt 6 månader av vårt gmensamma liv på varsitt håll. Det är svårt att ta igen den tiden!

   Jag tycker det känns som du går in med rätt inställning nu när det är två veckor kvar. Härligt! Att känna sig stolt är enbart rätt, med tanke på vilken insats ni båda har gjort!

   Lycka till framöver och med hemkomsten!

Visar 4 svarstrådar
 • Forumet ”Invidzonens forum” är stängt för nya ämnen och svar.