Hem Forum Invidzonens forum Förådd, därmed visare.

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #53837 Svara
  Louise
  Medlem

  I förtroende delgav jag en vän ngt som hon lovade att inte föra vidare till sin man som befinner sig i samma insats som min egen, i FS22.

  Nu visar det sig att hon ändå gjorde detta. Jag kan inte förlåta mig själv som berättade det jag gjorde då infon egentligen skulle stannat hos mig från första början!

  Så mina vänner, ta lärdom av min dumhet och tänk efter både en och två gånger innan ni delar ut ett förtroende.

  Jag lär absolut göra det!

  #53839 Svara

  Jag delade ett förtroende igår. Hon satt mitt emot mig och lovade dyrt och heligt att inte berätta. Hennes make vet redan om det i Afghanistan idag. Känner mig sårad och ledsen. Jag trodde hon var min vän…

  Men som du Louise skriver, man lär sig. En gång och aldrig mer!!!!

  #53841 Svara
  Lizze
  Medlem

  Mentorer har tystnadsplikt och man kan vara anonym. Perfekt att bolla ider och sånt man inte kan prata med nån annan. Jag brukar maila mentor Anki

  Mentorernas emailer finns på hemsidan

  #53843 Svara
  Lizze
  Medlem

  Mentorer har tystnadsplikt och man kan vara anonym. Perfekt att bolla ider och sånt man inte kan prata med nån annan. Jag brukar maila mentor Anki

  Mentorernas emailer finns på hemsidan

  #53845 Svara
  Mia
  Medlem

  Så tråkigt att människor inte kan hålla ett förtroende som de fått….Hoppas du inte har mist tro på andra människor i din närhet…och den som förbrukat ditt förtroende hoppas hon lärt av sin läxa….Tankar till dig

  #53847 Svara
  AnnaN/mentor
  Medlem

  Som Lizzie skriver så har vi mentorer tystnadsplikt. Vi finns här för er!!!!!!!

  #53849 Svara

  @Mia
  Jag tänker mig för både en och två gånger nu innan. Bra eller dåligt..?
  Min sk vän talar inte om det. Hon tom ringde mig dagen efter och hörde hur läget var.

  Det kommer ta mer energi från mig att ställa henne till svars än att låta saken bero. Men visst blev jag ledsen och sårad.

  #53851 Svara
  Lol
  Medlem

  Varför måste vi kvinnor hela tiden vara så djävliga mot varandra, är det avundsjuka, en illvilja att alltid köra kniven i hjärtat. Det är så många trådar med hårda ord, taskiga kommentarer bara på detta forumet.
  Det är fruktansvärt att inte kunna lita på de man tror är ens vän eller om man säger något i förtroende. Ännu värre är att om man söker stöd och tröst möts av att man inte kan hata, straffa den som gjort det.

  Stå på dig, för dig själv och dina känslor, jag hade ställt henne till svars så att hon får sig en tankeställare och kanske inte gör om misstaget.

  Ibland är det skönt att verkligen får säga, eller(skrika) vad man tycker.

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
Svar till: Förådd, därmed visare.
Information om dig: