Hem Forum Övrigt Ett svårt beslut

 • Skapare
  Ämne
 • #59870 Svara
  2

   Pojkvännen fick nyss ett erbjudande om att åka på ytterligare en mission till Irak. Han har nyligen gjort en malimission och tajmingen känns inte som den bästa för en ny. Jag ska flytta långt hemifrån till honom och eventuellt börja studera till hösten. Vi har pratat och han har inkluderat mig på bästa möjliga sätt i detta beslut. Men helt ärligt så vill jag inte att han ska åka. trots det så vill jag även att han ska kunna följa sina drömmar och jag vill inte sätta käppar i hjulet för honom. Jag har sagt allt detta till honom, men tillslut blir det som att jag inte vet hur jag ska tänka och vad jag ska säga kring detta beslut. Känns bara så jobbigt att vara i denna situation när man nyligen flyttat långt hemifrån, från alla vänner och gjort andra omställningar samtidigt.
   Hur ska jag tänka?
   Kram till er alla

  Visar 1 svarstråd
  • Författare
   Svar
   • #59872 Svara

    Hej!

    Känner igen mig mycket i det du skriver. Vill inget hellre än att stötta min partner i hans yrke och utveckling precis såsom han gör med mitt, men är väldigt tufft när att stötta det innebär att även stötta att vara ifrån varandra under en sån lång period. Har tyvärr inget svar eller lösning, det som hjälper mig är att prata med min kille, vara ärlig med hur jag känner, så att han vet och vi tar beslut tillsammans.
    Massa styrkekramar, hoppas det löser sig på bästa sätt för er två!

   • #59874 Svara

    Hej C! Tack för ditt svar. Du sätter ord på precis det jag känner. Jag ska fortsätta prata med honom och vara ärlig kring det jag känner. Jag hoppas på att det kommer att kännas bättre nu under våren och att vi får lite mera klarhet till att finna oss i ett beslut.
    Massor med kramar till dig!

  Visar 1 svarstråd
  Svar till: Ett svårt beslut
  Information om dig:
  <a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">