Hem Forum Övrigt Erfarenheter av uppbrott nära hemkomst?

 • Detta ämne är tomt.
 • Skapare
  Ämne
 • #66739 Svara
  Hjärtekrossad

   Min respektive som är 1 vecka från hemkomst valde att avbryta vår relation, hela världen vändes upp och ned över en natt för mig. En timma tidigare pratade vi om att bli sambos och hur vi skulle fira julen ihop, han sa att han längtade efter mig och att han älskar mig. Det gick från detta till att han 1 timma senare inte längre ville och inte längre älskade mig.
   Finns det någon som har erfarenheter av detta själv? Jag är fortfarande i chocktillstånd och har sagt att båda behöver utrymme för att tänka och reflektera på eget håll.

   Känner mig lurad som gått igenom detta för hans skull dessa månader för att bli lämnad på ett sådant sätt.

  Visar 5 svarstrådar
  • Författare
   Svar
   • #66745 Svara
    Flickvän

     Hej fina du!

     Först och främst; herregud vilken stark person du är som tagit dig igenom en insats på hemmaplan. Vilken kämpe !!

     Jag har inte själv varit med om ett uppbrott i samband med en insats även om jag har erfarenhet från att insatser tär på förhållandet. Det jag känner i det du berättar är att det låter märkligt och jag tycker att ni borde träffas när han kommer hem och prata om det istället för att förhasta er på distans. Oavsett hur länge ni har varit tillsammans förtjänar ni att prata om det på hemmaplan i lugn och ro. Att göra slut på sms eller telefon är inte optimalt och enligt min mening fegt och respektlöst, jag hoppas att din pojkvän förstår hur illa det är att göra på det viset.

     Kanske har det hänt något i hans insatsområde då han vände kappan efter vinden tvärt?? Han kanske mår dåligt över något annat igentligen? Familjen? Vänner? Jobb? Fråga honom om det och var öppna o ärliga mot varandra.

     Det kommer lösa sig tillslut och är det inte med honom du ska leva ditt liv är jag säker på att det finns finare fiskar i havet.

     Ta hand om dig!

     • #66748 Svara
      Hjärtekrossad

       Tack för dina fina ord, jag står som ett enda frågetecken och vet varken ut eller in här. Ganska många år ihop och så kom detta helt från ingenstans med resonemang att han var stressad och då skulle detta hjälpa på något vis.
       Tusen tack för dina fina ord igen och ta hand om dig också<3

     • #66746 Svara
      Flickvän

       Kom på nu att jag bara antog att ni var på en insats. Ni kanske är på GU? Oavsett måste ni ses och prata med varandra. Lycka till!!!

       • #66747 Svara
        Hjärtekrossad

         Hej!
         Nej du har helt rätt, vi är under insats och precis i slutet av Den!

       • #67149 Svara
        Förtvivlad

         Hej.

         Jag befinner mig i en liknanade situation just nu och känner mig så jävla förtvivlad och ledsen. Jag vet att jag har gjort allt jag kan, samtidigt förstår jag inte varför han helt plötsligt känner att det bästa är att avsluta relationen och att han inte älskar mig längre. Jag känner mig förvirrad och krossad för allt vände så snabbt. Han har liksom inte gett några signaler på att göra slut, det känns som hans hjärna är någon helt annanstans.
         (Det här hände under hans leave.)

         Därför undrar jag hur har det gått för dig och er? Har ni pratat om det och vad sa han isf?

         Du är sjukt stark.

         • #67152 Svara
          Hjärtekrossad

           Hej fina du!
           Vi är vänner numer då han inte anser att det finns något kvar att bygga på. Jag är minst lika mycket i chock nu som då och jag känner verkligen med dig.
           Jag har inte fått några bra svar mer än att kärleken försvann, dagen innan skrev han att han älskade mig men det var då tydligen inte på samma sätt längre.
           Några timmar innan pratade han om lägenhet ihop och sedan var allt borta..
           du är stark och jag tror att ni kommer fixa detta, man fixar det om man bara vill<3

         • #67153 Svara
          Förtvivlad

           Hej.

           Tack för ditt svar. Jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig igenom det här. Om jag ska höra av mig till honom eller bara vänta på något ”bra”, jag vet inte… Jag Känner mig otroligt ensam och jag har ont i magen varje dag, hela tiden.
           Jag vet inte vad jag ska göra. Jag har svårt att acceptera att det här händer och jag vet inte hur jag ska ta mig frammåt just nu. Jag vill prata med honom men jag vet att det inte är en smart idé.

           Kramar

           • #67154 Svara
            M

             Usch jag känner verkligen med dig, det är en fruktansvärd känsla verkligen. Jag sitter i liknande sits just nu där hela ens värld har vänt upp och ned.
             Om du vill ha någon att bolla med så finns jag gärna här och gör det med dig.Jag kan även tipsa om mentorerna här på sidan, dom är fantastiska och har hjälpt mig genom så mycket.
             Du är stark och du löser detta men glöm inte att dom känslorna är fullt tillåtna och låt ingen få dig att tro något annat.
             Stora kramar till dig!

           • #67156 Svara
            Förtvivlad

             Hej.

             Jag har pratat med en mentor, det känns fruktansvärt att det här händer flera och jag bollar gärna. Hoppas du är okej.

             Kramar.

            • #67193 Svara
             Anhörig

              Hej, hur har det gått för er? Tänker på er och hoppas att ni kan få det stöd ni behöver. Kram

              • #67194 Svara
               Hjärtekrossad

                Om du fortfarande vill så kan du mejla invidzonen så kan dom koppla ihop oss via mejl! Stora kramar till dig

               • #67195 Svara
                Hjärtekrossad

                 Hej anhörig.
                 Livet går vidare som vanligt och man får bara försöka hänga med i svängarna. Det är kämpigt men någon gång ska det väl gå hyfsat det också <3

              Visar 5 svarstrådar
              Svar till: Erfarenheter av uppbrott nära hemkomst?
              Information om dig:
              <a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">