Hem Forum Tips & råd Efter insats

 • Skapare
  Ämne
 • #73404 Svara
  Niini
  Deltagare

   Jag och min sambo har genomfört 2 insatser tillsammans under kort tid. Den senaste tog slut i somras. Jag vet inte vart man ska vända sig, men jag mår nog undermedvetet inte jättebra. Jag känner inte igen mig själv gällande mental ork och fokus. Är jag utmattad? Slutkörd? Lost? Under insatsen tryckte jag bort många känslor och tankar för att där och då må lite bättre, inte fokusera så mycket på det jag inte kan påverka… men nu känns det som att jag har en del ohanterat, tankar och känslor som lite dolt ligger kvar och skvalpar och påverkar min vardag. När jag ska fokusera är jag tom, när jag ska komma ihåg saker så minns jag inte och när jag ska göra något så kommer jag inte till skott. Har jag blivit handlingsförlamad? Var finns stödet efter insats? Finns det någon som överhuvudtaget känner igen sig?!

  Visar 0 svarstrådar
  • Författare
   Svar
   • #73446 Svara
    Nina
    Deltagare

     Hej! Vilka jobbiga känslor du bär på. Bara för att insatsen tar slut så försvinner inte alla tankar och känslor kring den. Om du vill får du gärna maila mig på mentor.nina@invidzonen.se så kan jag hjälpa dig att hitta hjälp och stöd.

     Du är inte ensam, kram!

   Visar 0 svarstrådar
   Svar till: Efter insats
   Information om dig:
   <a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">