Hem Forum Invidzonens forum Dubbla känslor just nu…

Visar 2 svarstrådar
 • Författare
  Inlägg
  • #56903
   3E
   Medlem

   “Just nu har jag verkligen dubbla känslor kring makens mission. Han åkte tillbaka från leaven för två och en halv vecka sedan, lite drygt, och den var väl sådär lyckad kändes det som.

   Har varit ganska arg efter leaven på att det blev som det blev. Har ändå försäkt tänka att det är pga alla omständigheter samt svårigheterna för oss alla att ställa om.

   Hjärnan fattar men inte hjärtat. Jag känner mig frustrerad.

   Pratade med maken om detta att jag vet att jag inte borde vara irriterad och besviken men att jag är det ändå. Att jag försöker att lägga det bakom mig men att just nu kände jag så. Och vad får jag för respons då?! Han ringer mindre och låter ännu mer frånvarande. Kopplar på “”tjänsterösten”” när han pratar med mig. Jag frågade om inte de kunde lägga upp något inlägg från deras jobb på bloggen då det säkert är många som följer den och hoppas att det ska komma något från deras arbete. Direkt kom irritationen upp och han blev sådär kort och irriterad i rösten om att de hinner de minsann inte..

   Åhhh jobbigt! Vill ju inte att det ska vara såhär. Vill ju kunna kommunisera med honom på ett mysigt sätt. Inte irriterat och stelt.

   Positivt är ändå att jag tycker veckorna går fort. Tre veckor på lördag sedan jag såg honom sist och fem och en halv tills han kommer hem nästa gång. Inte så långt kvar tills halvvägs på denna perioden.
   Barnen har vant sig vid att pappa är borta. Saknar honom ibland och inte där emellan. Känns som att dem tar det bättre än mig denna perioden.

  • #56905
   Mentor Annas
   Medlem

   Förstår din frustration… Man försöker delge sina tankar och får inte den respons som man skulle behöva för att känna sig starkare….
   Du vet att vi finns här och stöttar. Ta gärna kontakt med familjezonen om du känner att du vill ha lite extra stöd av någon som är i samma situation som dig som är hemma med ensamma barn.

   Kämpa på!
   Kram

  • #56907
   3E
   Medlem

   “Uppdatering…

   Jag skickade texten ovan till min makes mail och skrev dessutom att jag behövde prata med honom om detta. Bad honom att ringa när han hade möjlighet att prata en stund.

   Han ringde och vi hade ett bra och givande samtal kring detta. Han trodde att det mycket berodde på “”försvarsmekanism””. Att han inte orkade ta i det då gjorde att jag kände mig mer övergiven och irriterad och då drog han sig tillbaka ännu mer vilket gjorde mig ytterligare irriterad och så vidare och så vidare….

   Nu känns det som att vi har brutit den negativa trenden och faktiskt är på bättringsvägen igen.

   Jag är ganska besviken på mig själv att vi trots alla förberedelser och prat innan om hur viktigt det var att vi skulle få tid tillsammans inte planerade leaven bättre.
   Det ska det bli ändring på nästa gång. Då åker vi bort bara han och jag en helg och rår om varandra. Tar med oss några övningar från PREP:en och stänger av telefonerna. Längtar redan!”

Visar 2 svarstrådar
 • Forumet ”Invidzonens forum” är stängt för nya ämnen och svar.