Hem Forum Invidzonens forum Det drar ihop sig till rotation syd

Visar 6 svarstrådar
 • Författare
  Inlägg
  • #57849
   CLL
   Medlem

   Jag känner också att desto snabbare han kommer iväg desto snabbare kommer han hem. Är 3:dje gången jag har en person nära mig som åker iväg, så jag vet inte känner nästan att jag börjar bli van. Är dock oroligare nu och på ett annat sätt denna gången, känns som det är mer oroligt i Afghanistan nu än tidigare och han som åker nu är ”nära” mig på ett annat sätt samt har en annan ”farligare” tjänst har jag fattat det som. Men samtidigt försöker jag tänka som så att ja man kan ju faktiskt bli skadad eller avlida även här i Sverige i t.ex. bilolyckor m.m. Det påverkar säkert också att jag är inte van vid att ha honom hemma hos mig (är inte sambo). Försöker tänka som så att ett halvår går ändå ganska så snabbt.

  • #57853
   Maria
   Medlem

   Ja idag kom så den dagen som jag dels har längtat efter men även fasat så för. Vill bara att denna dag ska gå och dem resterande veckorna. Just nu känner jag mig bara tom och ledsen, har försökt att hålla mig sysselsatt men så fort jag sätter mig ner så kommer tankarna. Skickade redan idag iväg det första kortet till maken och hoppas att han ska bli glad. Men jag saknar honom så men detta distansförhållande är vi vana vid efter 4 år men nu är det en stor skillnad när jag inte själv kan ringa och prata med honom. Vi som är hemma gör ett riktigt kanon jobb och vi ska sträcka på oss och vara stolta över att detta kommer vi fixa!!! MJ

  • #57855
   M
   Medlem

   Ja, det börjar närma sig. Jag och min soldat skulle haft två veckor kvar tills nedrotation, men planerna har ändrats så det bär av redan om en vecka. Blev ganska chockad först och allt har känts väldigt overkligt, men när jag tänker efter så känns det också skönt att han äntligen får komma iväg. Sen finns det också en fördel att jag faktiskt börjar vänja mig, för det är inte förrän nu jag verkligen förstått hur mycket det påverkar mig. Det är oerhört svårt att koncentrera mig på något annat än nästa veckas avfärd, och jag får liksom en tomhetskänsla som inte har något stopp. Ibland känns det som att det inte finns något annat i mitt liv som har betydelse förutom att våra soldater förblir oskadda och det är väldigt frustrerande eftersom mitt liv ska fortsätta som vanligt när han är borta. Det känns inte som att det kommer gå, men det kommer det ju. Livet stannar ju inte bara för att någon är borta.

  • #57843
   Anonym
   Gäst

   Nu börjar det dra ihop sig för rotation syd för min man. Testamentsskrivningar, vita arkivet och alla andra detaljer håller på att redas ut.

  • #57845
   Anonym
   Gäst

   Alla försöker att ha en positiv inställning när det kommer till utlandstjänsten. Min pappa åker om lite mer än en vecka och det känns både tungt för mig, min mamma och mina syskon. Jag vill också som dig skicka en hälsning till alla anhöriga som har någon på FS21.

  • #57847
   Anonym
   Gäst

   Hej!

  • #57851
   Anonym
   Gäst

   Ja här går vi och försöker njuta av den sista veckan hemma innan nerrotation. Är förhållandevis lugn och samlad. Trodde att det skulle vara värre.

Visar 6 svarstrådar
 • Forumet ”Invidzonens forum” är stängt för nya ämnen och svar.