Hem Forum Invidzonens forum Det är bara lite jobbigt just nu.

Visar 3 svarstrådar
 • Författare
  Inlägg
  • #57893
   M
   Medlem

   Just nu är det lite jobbigt men jag tror inte han ens märker det. Han åker inte för än i november och det är redan svårt. Mycket pga att dels jobbar jag varannan helg och dels så när han kommer hem vill han först ta det lugn och få vara ensam lite för att han är med folk 24 timmar om dygnet annars, vilket jag fullkomligt förstår men sen spenderar han resten av helgen med att festa med sina polare och jag får tiden där emellan då han sover i princip. Känner mig bortglömd och varje gång jag försökt ta upp det säger han bara att han för tillfället känner stor press att vara social med alla, men varför är det alltid jag som får lida och komma i andrahand? Samtidigt känner jag mig lite skyldig för att känna så hör för jag vet att han har det jobbig och jag vet att jag har en tendens att överanalysera och tänka för mycket när jag går här hemma själv hela veckorna. Jag hoppas väldigt mycket på PREP-kursen just nu och att det ska kunna hjälpa mig. Det är bara lite jobbigt just nu.

  • #57895
   H
   Medlem

   Jag vet att det känns jobbigt långt innan,det tär mycket på en. Men du ska inte heller behöva gå omkring o må dåligt hemma tills november,o sen må dåligt när han åkt. Försök o prata med honom o få honom att förstå att det är lika jobbigt för dig som anhörig. Han kanske bara skjuter undan allt för att slippa tänka på det,han kanske är orolig oxå över om du ska klara av att vänta på honom..så försök även om det är svårt o prata ut ordentligt,det gjorde jag o min sambo. Det kändes inte alls bra o han ville inte öppna sig alls,så det tog slut i 2 månader,sen kom det fram att han inte kunde vara ifrån mig,men han var rädd o öppna upp sig om allt. Nu är allting jättebra mellan oss,vi kan prata öppet om allt,o han har redan åkt iväg. Vi har nog aldrig varit så nära varann som nu. Men det viktiga är att det känns bra innan han åker iväg! Hoppas du kan koppla av lite i påsk nu o jag skickar massa styrke kramar till dig !!

  • #57899
   H
   Medlem

   Jag min sambo har oxå varit iväg till kosovo innan med,dock var vi inte ihop då..men han har innan mig tagit nytta av sitt utseende o har väldigt många vänner av det andra könet,så jag vet precis hur du känner..jätte jobbigt när det är massa andra tjejer som hört av sig under tiden. Han skulle aldrig göra nåt heller det vet jag,men det är iaf jobbigt när dom hör av sig o typ tror att det är fritt fram fast han säger att han har sambo..dessutom kunde han strunta i att svara när om skicka,han mena på att dom fatta då,men jag försökte förklara att du måste säga till alla som det är annars kommer dom bara fortsätta. Efter att det tog slut mellan oss o han verkligen insåg hur mycket han älska mig o ville leva med mig så har han ändrat sitt liv totalt,o jag har alltid kört med att tänk om situationen var tvärtom o då har han insett att ja det kanske inte skulle vara så kul. Försök o säg det till din kille med..tänk om han skulle vara borta o nån kille skulle börja skicka mess till dig..skulle han tycka att det var ok då? Jag har oxå haft ett väldigt jobbigt förhållande innan,o det är svårt men man får försöka o tänka att man kan inte dra alla över ett streck..men o andra sidan om han vet om det så kan han ju tänka efter lite extra kanske. Jag tror tyvärr att i slutändan måste du bara lita på honom,det finns inte så många andra sätt.. när han åker iväg så kan han ju inte göra så mycke där borta,dom är ju ganska begränsade..men du där emot kan ju göra vad du vill här hemma.så egentligen borde han vara mer orolig än du. Har du sagt att du fortfarande tycker det är jobbigt över det som hände sist han åkte iväg..om inte så gör det! Hoppas det kan bli lite bättre iaf..om inte så är det bara att du hör av dig!! Massa kramar

  • #57897
   Anonym
   Gäst

   det är inte första gången som han är iväg, han var i Kosovo för 1½ år sedan så jag vet att vi klarar det. Vi har pratat lite om det nu och båda är överens om att vi behöver jobba på det båda två. Han med att göra tid för mig och jag med att ge honom tid för sig när han kommer hem till sitt hem som ska vara lugnt och avslappnat.

Visar 3 svarstrådar
 • Forumet ”Invidzonens forum” är stängt för nya ämnen och svar.