Hem Forum Invidzonens forum dagen D

Visar 6 svarstrådar
 • Författare
  Inlägg
  • #52849
   S
   Medlem

   Han har åkt nu och det har varit en hemsk dag. Att säga hejdå var värre än jag hade kunnat tänka mig, han grät och jag grät och det var väldigt jobbigt. Varje gång jag får frågan om hur jag mår brister det och jag börjat stortjuta, hur orkar man ta sig igenom detta? Jag blir tokig.

  • #52851
   Li
   Medlem

   Gråt! Massor. Första dagarna, veckorna var hemska!! Jag orkade knappt tänka att jag skulle fixa det och orka med vardagarna. Men de går! Jag lovar, du fixar de!!! Styrke kramar!!

  • #52853
   Chefenhemma
   Medlem

   Ja i dag var dagen D även för mig och jag håller med! Det har varit en dag i dimma med mycket gråt!

   Men gråten hjälper…
   VI fixar det här!

  • #52855
   S
   Medlem

   Det känns så hopplöst bara! Jag kan inte ens tänka mig in i en normal vardag nu, det känns avlägset.
   Men vi gråter på och kämpar på!
   Kramar!!

  • #52857
   Emelie
   Medlem

   Usch jag fasar för dagen D som kommer till mig inte nu på måndag utan nästa måndag! Tur är jag ledig hela dagen och kan gråta hur mycket jag vill. Vi kommer fixa detta allihopa!!
   styrke kramar till er!

  • #52859
   Linda
   Medlem

   Åh ni är så bra, fantastiska! Kämpa på. Nu kan ni räkna ner åt rätt håll också 🙂 jag försöker tänka så i alla fall, men min pojkvän åker också nästa måndag.. Så lätt att säga nu..!

   Styrkekramar!

  • #52861
   Sara
   Medlem

   Jag förstår precis hur ni alla har det! Första dagen när min sambo åkte ner klockan halv fem på morgonen satt jag invirad i mitt täcke och bara grät! När jag sen kom till jobbet så så fort någon ens tittade på mig började jag stortjuta! Jag minns den första veckan eller kanske till och med dom två första veckorna som de längsta under hela missionen! Men det kanske inte känns så nu men dessa sju månader går sjukt snabbt.

   Man får ha olika mål. Ta varje leave som ett mål! Så känns det inte lika jobbigt. Under den första tiden unnade jag mig väldigt mkt saker, gick ut och åt ganska mkt med mina kompisar och hittade på saker varje kväll bara för att ha något att göra. Då gick tiden mkt fortare. För så fort jag var hemma en längre tid för mig själv deppade jag ihop. Så mitt tips är att hitta på mkt saker. Jag hade även så att jag fick köpa mig en tidning/skvallerblaska varje gång det var en vecka närmre. Små enkla saker! 🙂

   Det var lite tips ifrån mig och jag vet att allt känns fruktansvärt nu men det blir bara bättre! Även fasst det kanske inte känns så just nu!

   Håll ut, rätt som det är kommer han/hon hem på leave då har ni bara 2/3 kvar:)

   Kramar till er allihopa! Jag har själv fortfarande min sambo där nere i några dagar till <3 våga visa era känslor! Och jag lovar att ni kommer bli såååå trötta på alla som frågar hur det är hela tiden... Suck

   Styrkekramar till er allihop <3

Visar 6 svarstrådar
 • Forumet ”Invidzonens forum” är stängt för nya ämnen och svar.