Hem Forum Övrigt Corona smittan

 • Skapare
  Ämne
 • #59770 Svara
  C

   Hej!
   Mitt under denna pandemi så känner jag att jag verkligen behöver min sambo som är iväg på mission, känns som världen rasar, länder stänger gränser, folk sätts i karantän, utbildning stängs ner, folk flyr för att få komma tillbaka till sverige och inte fastna i något land, men för de som är på mission så fortsätter allt i sin bubbla men för oss här hemma förfaller allt det vi kallar vardag.

   Vet inte hur jag ska kunna acceptera försvarsmaktens beslut med att fortsätta allt som vanligt, när ingenting är som vanligt.

   Det var tufft innan, men nu när min vardag har vänts upp och ner så är det mer än tufft.

  Visar 2 svarstrådar
  • Författare
   Svar
   • #59772 Svara
    A

     Hej!
     Jag förstår din frustration men vad tycker du att de skulle göra? Varma regioner som Mali tex verkar inte alls drabbas lika hårt, de kan fortsätta sitt arbete på plats. Alternativet – att lämna den plats där de åtagit sig arbete för att åka hem till vad? Jag känner mig trygg i att min partner gör ett bra och välbehövt jobb där hen är och även om det är en mer turbulent situation här hemma har den inte påverkat det praktiska i kring mig särskilt mycket (än, iofs). Barnen går i skolan men jag jobbar mer hemifrån, ingen stor logistisk omställning. Att omvärlden är osäker är jobbigt men det praktiska är hanterligt. Det hade varit skönt med en vuxen till hemma men inte nödvändigt. Styrkekramar till dig!

    • #59774 Svara
     4

      Hej!

      Vet inte vad jag vill de ska göra, på ett sätt vill jag bara få hem min käraste, men förstår att det inte bara går att stoppa allt. Förstår att det inte är samma situation för er andra. Då jag studerar utomlands så stängdes min skola ner på obestämd tid så nu sitter jag ensam i vår lägenhet i Sverige, i en stad som jag flyttat till för han bodde där, där jag inte känner någon. Det räknas med minst 3 veckor innan skolan startar så känner inte jättebra tyvärr

     • #62938 Svara
      elias gardner

       hej!

       beställ coronatest och kolla om nån är smitta sen karantäna tillsammans

     Visar 2 svarstrådar
     Svar till: Corona smittan
     Information om dig:
     <a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">