Hem Forum Övrigt Borta på obestämd tid

 • Detta ämne är tomt.
 • Skapare
  Ämne
 • #67184 Svara
  E

   Hej!
   Jag bor i Skövde och har flyttat hit för min sambos skull som jobbar på FM. Jag känner ingen och förutom mina kollegor så är han mitt enda umgänge i stan. Nu har han i och med det som hänt under senaste tiden behövt lämna för att arbeta på hemlig ort under obestämd tid. Han fick informationen i helgen och hade åkt på en halvtimme. Jag känner mig helt tom. Jag är rädd, ensam och vet inte hur jag ska hantera mina känslor. Jag förstår att det egentligen kanske inte finns något att vara rädd för, men det finns ändå sådana obehagskänslor i hela kroppen och jag känner mig så galet ensam. Jag skulle bara vilja ha ett datum att förhålla mig till (vet ju självklart att det inte går),då jag vet att han kommer hem. Nu känns allt så hopplöst när det kan handla om flera långa veckor. Det känns som att hela min vardag vändes upp och ner, och det är svårt att processa. Det är så jobbigt att vara den som stannar kvar på hemmaplan och som ska se till att allt rullar på som det ska, lagar mat, städar och arbetar trots att en så viktig person i ens liv är borta. Att man ska hålla upp en fasad trots att man mår så dåligt. Det är en helt ny situation och det känns som att jag känner känslor som jag aldrig förut känt.
   Tack för att jag fick skriva ut mina känslor här, och det kanske finns någon som känner igen sig.

  Visar 3 svarstrådar
  • Författare
   Svar
   • #67185 Svara
    EB

     Hej, jag kan verkligen känna igen mig i det du skriver. Bor också i Skövde, har visserligen hunnit skaffa lite kontakter här men inte många som förstår hur det kan kännas. Nu känns det väldigt tufft då min sambo också kommer jobba borta mycket framöver och att jag inte heller vet hur länge i och med världsläget.. Kan bara föreställa mig hur du känner, du är nog verkligen inte ensam om dina känslor. Det är tufft. Vi får försöka hålla hoppet uppe och tänka att de troligtvis inte blir borta alltför länge iaf. För mig går det lite lättare iaf om jag ägnar mig åt intressen som träning, etc. Det hjälpte mig mycket när sambon var på utlandsinsats också. Styrkekramar och kärlek till dig! Hör av dig om du vill prata utanför forumet

     • #67187 Svara
      E

       Hej!
       Tack för dina fina ord. Vad jobbigt att vi båda sitter i samma båt, men samtidigt gör det mig glad att veta att jag inte är ensam. Och vad stark du är som klarat av utlandsinsats och nu är med om det här. Jag pratar gärna utanför forumet, hur går man tillväga?
       Kram!

     • #67186 Svara
      E

       Hej!
       Tack för dina fina ord. Vad jobbigt att vi båda sitter i samma båt, men samtidigt gör det mig glad att veta att jag inte är ensam. Och vad stark du är som klarat av utlandsinsats och nu är med om det här. Jag pratar gärna utanför forumet, hur går man tillväga?
       Kram!

      • #67188 Svara
       EB

        Hej igen! Ja verkligen, det är en lättnad för mig också att slippa känna mig ensam gällande min oro i denna situation. Man mejlar nog till invidzonen, tror vi båda behöver mejla dem? Kram

        • #67189 Svara
         E

          Hej igen!
          Det har du nog rätt i. Nu har jag mejlat till kontakt@invidzonen.se 🙂 Kram

         • #67197 Svara
          EB

           Mejlade samma dag som dig, men kanske mejlade fel då jag inte fått svar. Provade nu igen iaf till samma mejl som du skrev till! Kram ????

          • #67199 Svara
           E

            Hej igen!
            Jag fick en mejladress till dig och har skickat ett mejl men den kanske inte stämmer? Har gärna kontakt med dig, så jag hoppas vi kan bli ihopkopplade.

           • #67207 Svara
            EB

             Åh va bra mejlat invidzonen flera gånger, ska kolla om jag hittar ditt mejl. Du har säkert skickat rätt! Vill gärna prata med dig med! Hör av mig om jag inte hittar! Kram ????

            • #67208 Svara
             EB

              Hittade äntligen ditt mejl!
              Kram ????

            • #67190 Svara
             Skövdebo

              Hej!
              Jag flyttade också till Skövde för en sambo precis innan han skulle åka iväg i drygt ett halvår. Jag kände absolut ingen här heller och kände mig ensam både rent fysiskt i stan men också emotionellt och mentalt.
              Vill du så finns jag gärna även utanför forumet om du vill bolla lite tankar och känslor. Maila Invidzonen isåfall så kan vi få kontakt.
              Detta gäller förstås er båda som skrivit här tidigare.
              Glöm aldrig att vi är många med er som förstår, ni är inte ensamma! Styrka finns i igenkänningen.
              Kram

              • #67191 Svara
               E

                Hej!
                Tack så mycket för dina ord. Det är en tröst att veta att vi är fler i det här, och att du kan relatera till känslan av ensamhet. Jag pratar gärna utanför forumet, har mejlat Invidzonen. Kram!

               • #67198 Svara
                EB

                 Har gärna kontakt med dig också skövdebo! Ska mejla direkt! Kram ????

              Visar 3 svarstrådar
              Svar till: Borta på obestämd tid
              Information om dig:
              <a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">