Hem Forum Invidzonens forum Blir det lättare?

Visar 21 svarstrådar
 • Författare
  Inlägg
  • #56637
   S
   Medlem

   Min kärlek har bara vart nere sen måndag den 7e, men det känns som det har gått en månad. Kommer det kännas som det går fortare?
   Jag känner också att jag är mer lättirreterad på jobbet som jag för övigt redan har mått lite dåligt på. Men jobba måste jag ju. Dock är jag aldrig irriterad på min älskling när han hör av sig, men jag kan inte alltid stoppa tårarna. Även fast jag får dåligt samvete då för att det är ju jag som ska stötta honom så är det han som får mig lugn igen.
   Det är ju flera som frågar hur det är och jag har hans familj, men jag har ingen i samma situation i närheten att träffa och prata med som har sin kärlek där nere och som förstår och som jag kan relatera till.
   Känns som man gråter och oroar sig för väldigt mycket.

  • #56639
   S
   Medlem

   Kan tilläggas att jag kände mer irritation flera veckor innan han åkte med, men som sagt aldig mot honom.

  • #56641
   Never ever
   Medlem

   Hej!

   Det ÄR jobbigt när man har någon som är iväg på mission….förbannat jobbigt t o m.
   Jag tyckte personligen den 1:a månaden var värst…tappade mycket i vikt och stängde av känslomässigt för att orka med vardagen här hemma. Stundtals trodde jag inte att jag skulle klara det…men det gjorde jag…och det blir lättare med tiden.
   Finns tyvärr inga genvägar…utan det är bara att gilla läget och acceptera att det är som det är. Den enda trösten är att det blir lättare och för varje minut som går så är man 1 minut närmre hemkomsten.
   Nu är min kärleks mission snart slut…och jag har berättat att jag ALDRIG mer tänker genomlida detta…jag har full förståelse för att det kanske kommer bli aktuellt igen…men då kommer jag välja att lämna förhållandet.
   Skickar en massa kramar till dig!

  • #56643
   AnnaH
   Medlem

   “Hej S.
   Har inte den relationen som du har till någon, men jag är syster till lillebror som åkte just den dagen.
   Såklart vi ska stötta de våra, men hur lätt är det när man mår dåligt av hela situationen?
   & även om man håller “”god min”” om man pratar med personen så kan ju det uppfattas lika fel som om man visar sina känslor o blir ledsen.
   Jag tror att det inte spelar så stor roll o att man måste få säga vad man känner, för den som är där nere förstår ju o mår säkert dåligt av att veta hur hans/hennes famil, nära o kära mår här hemma.
   Har många gånger tänkt att jag skulle bli så otroligt glad om min bror skulle ringa till mig, önskar det varje dag, men samtidigt kan ja knappt tänka på honom utan att få ont i bröstet o tårarna bara kommer, var som helst o när som helst. Ja menar, FÖRSTÅ MIG RÄTT, att det känns bra att han inte ringer för ja skulle kanske göra honom lessen o det vill ja inte.
   Har inte någon att prata med heller så ja ber om ursäkt att det blev ett långt inlägg.
   Men man kanske bara får ta dagarna som de kommer o försöka ha små “”mål”” att se fram emot, har inga bra råd att ge.
   Kramar Anna”

  • #56645
   S
   Medlem

   Det är skönt att höra att det kan komma att kännas lättare, jag hoppas verkligen det. Jag har varit väldigt trött senaste månaden, men vet inte om det är pga av det här eller om jag har brist på nåt. Det gör mig orolig och jag önskar att det bara var det här att hantera, men jag misstrivs på jobbet också. Att han är där, så långt ifrån mig, gör mig självklart orolig, men det gör även sakerna man har hemma mkt större. Försöker att inte ta upp det iaf när vi pratar.
   Jag har inga diekt nära vänner att umgås med heller där jag bor så jag har ingen att prata ut med. Bästa hade väl som sagt att få träffa och prata med personer i samma sitution så man får det ur tankarna lite granna iaf.
   Min soldat har lovat att det blir enda missionen och att även om han känner sug till det igen så tänker han inte åka nåt mer. Jag skulle inte tycka det vara okej heller. Jag hoppas för dig att det blir samma för er.

  • #56647
   S
   Medlem

   Det är extremt skönt att veta att människor man inte känner ger sånt stöd:)

  • #56649
   Anna Hansson
   Medlem

   Kan inte hjälpa det men det känns som om ja vet vem du är…. vågar inte skriva för mycket här dock.
   Jag tror att oavsett vad man har för relation till en soldat så måste man nog prata med någon om det, när jag känner såhär o att det är min bror, så hade jag aldrig klarat om min man åkt. känns det som.

  • #56651
   Susanne
   Medlem

   Ja, jag anade att det var du Anna:) Nu när jag såg efternamnet:)

  • #56653
   Anna Hansson
   Medlem

   Hej!!!
   Hur mår du? Viken dum fråga egentligen men ja tänker ofta på dig/ er ska du veta.
   Hoppas det är uthärdligt.
   Mår han bra?????? saknar honom jättemycket. Visste inte riktigt att jag skulle reagera såhär.
   Hoppas ni får det trevligt imorogn hade gärna åkt med, men vi får göra något annat snart istället.

  • #56655
   Susanne
   Medlem

   Det är uthärdligt, det måste det vara.
   Jag skrev ett långt inlägg som inte kom med:( Jag visste inte jag skulle regera så här heller, blir knäpp så fort det tar väldigt många timmar mellan smsen:/ Men han mår bra, han har ringt så fort han kan.
   Han kommer ringa er så fort han fått fram era hemnummer:)
   Jag ska se till att komma ner snart. Jag behöver ju er nu också:)
   Kramar

  • #56657
   Anna Hansson
   Medlem

   Va glad ja blir o hoppas han ringer. Saknar honom så mycket. Så jobbigt att jag blivit så blödig. Har alltid varit så stark o aldrig någonsin visat känslor, men nu har det blivit för mycket. Är glad att ni pratar så ofta det känns skönt. Ja kom hem när du kan det vore jättekul. Skulle kunna ta ditt nummer oxå när vi ses. Om jag får.
   Vi får stötta varann, det är nog viktigt att Tommy vet det oxå.
   En himla massa kramar till dig från mig.

  • #56659
   Susanne
   Medlem

   Men det är ju starkt att visa känslor med, om något så är det ju verkligen det:)
   Men jag håller med att det är jobbigt när de tar överhanden, för det gör de hela tiden…
   Ja, så klart jag vill ha ditt nummer:) Jag behöver komma ner, änns som man inte kan tänka på så mycket annat just nu och vill ju veta hur ni mår:)
   Massa kramar till dig med:)

  • #56661
   Anna Hansson
   Medlem

   Så glad att höra från dig.
   Du ska veta att vi är så glada hela familjen att du kommit till oss genom Tommy. Du kan alltid ringa o komma ner precis när du vill, det vet ja att mamma o pappa o lindha tycker med. Hos oss är du alltid välkommen. När som helst.
   Kom o hälsa på snart, vi saknar dig.
   Lindha berättade att Tommy ringt häromdagen men att ingen av oss va hemma. Blev lite lessen, men ja hoppas han försöker snart igen.
   Vill bara höra att han är okej o mår bra.
   Kram kram kram ses snart.
   Tänkte komma förbi dig på ditt jobb på lördag är du där då? Vi ska dit. Kikar in o frågar iallafall.

  • #56663
   Anna Hansson
   Medlem

   Så glad att höra från dig.
   Du ska veta att vi är så glada hela familjen att du kommit till oss genom Tommy. Du kan alltid ringa o komma ner precis när du vill, det vet ja att mamma o pappa o lindha tycker med. Hos oss är du alltid välkommen. När som helst.
   Kom o hälsa på snart, vi saknar dig.
   Lindha berättade att Tommy ringt häromdagen men att ingen av oss va hemma. Blev lite lessen, men ja hoppas han försöker snart igen.
   Vill bara höra att han är okej o mår bra.
   Kram kram kram ses snart.
   Tänkte komma förbi dig på ditt jobb på lördag är du där då? Vi ska dit. Kikar in o frågar iallafall.

  • #56665
   Susanne
   Medlem

   Får inte iväg mitt långa inlägg:(

  • #56669
   Anna Hansson
   Medlem

   Hej.
   Ja det är ju faktiskt sån han är, så godhjärtad.
   Ja vi kommer in då på lördag, säg bara till om du behöver hämtning o lämning vid tåg eller liknande, vi löser allt. & ja o Marcus är ju i gbg till sena kvällen för det blir nog bio.
   Vi kan väl ta nummer o så då, lite lättare än att prata här.
   Kram
   ( är väldigt glad att han träffade dig för de kunde ju blivit helt fel, o så blev det så rätt! Vi gillar dig jättemycket. Kram hälsa Tommy när du pratar med han. )

  • #56671
   Susanne
   Medlem

   Ja, det är därför han är där han är nu:)

   Det blir väldigt mycket lättare och ha ditt nummer även om jag är tacksam för att denna sidan finns för oss:)
   Jag är väldigt glad att du tycker det, jag tycker inte det hade kunnat bli mer rätt heller:) och inte heller att han kunde bli mer rätt:)

   Stora kramar

  • #56673
   Anna Hansson
   Medlem

   Hej.
   Drömde att han ringde inatt, blev lessen när ja insåg att ja drömt, sen ringde han förut i em. Blev så glad, fantastiskt att ha pratat med honom, har väntat länge på det. Aldrig varit så glad att ha pratat med honom tror jag.
   Men blev så lessen sen, allt bara föll ihop. Trodde det skulle vara lättare. Kännas bättre. Är så rädd om honom bara, vill inte att det ska hända honom något, eller någon annan heller för den delen. Blir orolig o tankarna försvinner inte även om ja pratar med honom.
   Hoppas han ringer igen.
   Hoppas du har det bra, om du hör något annat än det vi gör säger du det till oss då?
   Många kramar

  • #56675
   Susanne
   Medlem

   Hej:)
   Jag vet hur det känns, jag gick på nålar idag, men så ringde han och allt kändes mycet lättare:) Men så blir det nästan varje dag och det måste komma ett sms eller få pratat med honom om jag ska kunna bli lugn igen.

   Jag tycker det är jättejobbigt, men jag kan tänka mig att det är en fördel att jag har kontakt via sms också. Fast ändå känner jag oron varje dag.

   Kommer bli lättare när vi fått bytt nummer och inte behöver skriva här hela tiden:) Jag lovar att säga till om jag hör något annat, men han mår bra förutom hemlängtan:)
   Stor kram:)

  • #56677
   Anna Hansson
   Medlem

   Hej
   ja det blir lättare när vi har numren till varann.
   Ja det va så härligt att få prata med honom, har nog aldrig varit så glad av att få gjort det faktiskt. 🙂
   Vi ses imorogn då 🙂
   Kramar

  • #56679
   Lindha
   Medlem

   Nu har han i alla fall kommit hem på permis, vi får ta vara på denna korta tid och se framåt tills han kommer hem för alltid. <3

  • #56667
   Anonym
   Gäst

   “Jag blir ju gråtfärdig när du skriver sådär:) Jag känner så med och jag vet att Tommy med gör det, han har sagt det att det är så skönt att jag går bra ihop med er:) Men han hade ju inte vart den han är om det inte vore för er:) Kan tänkte att om jag kanske kunde komma till helgen efter jobbet för jag saknar er alla med:)
   Ja, han försöker nog allt ringa så fort han kan igen:) Jag hoppas få prata med honom ikväll, det var några dagar sen nu.
   Jag jobbar från 13.15 till 18.15 på lördag, kom jättegärna in:) Det är nog väldigt mycket folk med tanke på löning och julruschen så du är beredd på det

Visar 21 svarstrådar
 • Forumet ”Invidzonens forum” är stängt för nya ämnen och svar.